![]() |
|
PoLen filtresi Nerede Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2010 Saat 19:13 |
||
106 xr acaba bu araçlarda polen filtresi varmı? aracın neresinde bulunuyor yardımcı olursanız sevinirim
Düzenleyen HakanGokdemir - 11 Şubat 2010 Saat 10:02 |
|||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sadece klima varsa, polen filtresi vardır. yerini bilmiyorum.
|
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
||
klima varda nerde olduğunu bulamadım numunesini alıp ona göre alıcam çünkü hadi abi
Düzenleyen shamed - 10 Şubat 2010 Saat 19:21 |
|||
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Filtre yok yaw.. Dandik bi sünger var, yolcu tarafı, kaput altında sağ sileceğin hemen altında, siyah bir kapağı var.. Zaten bir işe yaradığıda görülmemiştir.
|
|||
![]() |
|||
||
hmm anladım haşim abi bu kaloriferin daha iyi üflemesi için temizlenmesi yada değişmesi gerekiyor diye biliyorum daha önceki araçlarda içerde bazen koku oluyordu.Onu değiştirince düzeliyordu tşk ederim bi kontrol ettireyim o zaman o sölediğin süngeri
|
|||
|||
![]() |
|||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
||
polen filtresinin bende bi işe yaradığını sanmıyorum.
|
|||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
106 larda çok salak bir sünger koymuşlar.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
ben cıkartımda kap karaydı :D |
|||
![]() |
|||
atillahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillahan
||
abi benim arabada yapıo o kokuyu..rampada zorlanınca yada hızlı giderken pis bi koku oluo içerde...polen filtresi olabilirmi...
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
106 dan bahsediyoruz.. 206 ve 307 lerde büyükce bir filtre var..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
yeni filtre taktığın zaman üstüne bolca koku sür..
|
|||
![]() |
|||
||
yani şimdi 106 larda polen filtresi war mı değiştirilebilir mi?yani çünkü parçacılara sordum fiyatı 10-15 tL bişi.Haşim abiden cewabı bekliyoruz polen filtresi war değiştirilebilir mi?
|
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
değişir tabiki, ama mucize gerçekleşmez
|
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |