![]() |
|
106 çalışmama problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tamer_genc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tamer_genc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 Saat 11:21 |
Yanlış yere açmıştım Şimdi ustaya soruyorum
Arkadaşlar merhaba,
Ben bugün rastgele bu forumu buldum ve çok iyi oldu. 98 model 4 kapılı 106 sahibiyim. Fakat çalıştırma ile ilgili problemim var forumda kullanım kulavuzunu okudum elektronik anahtardan bahsetmişler eve gidince bi inceleyeceğim sorun bundan kaynaklanıyor olabilir ama birde sizlere sormak istedim. Sorunum,
Sabaha aracı çalıştırırken aldığım kişi anahtarı çevirdikten 3 sn. sonra immobilizer den tık diye bir ses gelecek ondan sonra 10 sn bekle marşa bas demişti. Bu yöntemle aracı kullanıyordum fakat son zamanlarda marşa basyıyorum fakat motor çalışmıyor. Marş dinamosu falan çalışıyor sanki motora benzin gelmiyor veya çok geliyor boğuluyor gibi. böyle 5-6 denemeden sonra çalıştırabiliyorum fakat araç bir kere çalıştımı stop ettikten 3 saat sonra bile çalışıyor ama akşam stop edip sabah çalıştırmaya çalışınca aynı sorun tekrarlanıyor bu neden kaynaklanabilir.başınıza geldimi karşılaştınızmı hiç.
Birde izmirde sağlam güzel tavsiye edebileceğiniz bir tamirci biliyormusunuz.
İlginize tşk ederim
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle kendini tanıtmalısın.üyelerimizi tanıyalım kısmından daha detaylı yardımcı olabilir bu sayede kolay gelsin Sevgili PeugeotTurkey Üyeleri;
Lütfen herkes özellikle isim ve meslek bilgilerini eksiksiz girsin, bu şekilde bir veri tabanı oluşturalım.
Aramızda eminim ki her meslekten üye bulunmaktadır. Aşağıdaki bilgileri eksiksiz yazarsak hem birbirimizi daha iyi tanıma fırsatımız oluşacak hemde sanal kartvizitemizi oluşturmuş olacağız. Bakarsınız bir çayınızı içmeye geliriz!!!
![]() Tabii sakınca bulduğunuz bilgileri girmeyebilirsiniz?
![]() Ad : Soyad :
İş adresi : İş telefonu : E-mail : MSN :
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın yedek anahtarı var ise yedek anahtar ile deneyin. Yedek anahtarınız yoksa bir tane çıkartıp denemek gerekli. Bu sıkıntıyı çözmez ise. Immonun RFID okuyucusunun kontrol edilmesi gerekiyor.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İmmoda sorun olabilir. 106 xs imde vardı buna benzer bir sorun... ilk marşta almaz ise kontak anahtarını çıkarıp aracın içinden kapıları anahtar üzerinden aç kapa yapğıyordun bir kerede alıyordu... sorun neydi bilmiyorum ama....
|
|
![]() |
|
tamer_genc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tamer_genc
ilginize tşk ederim arkdaşlar. bu akşam bi deneyim yedek anahtar ile olmazsa hafta sonu tamire gidecek zate
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
yedek anahtarlada çalışmazsa immoyu iptal edin araba çalışırken içerden immo kutusunu sökün bıraz çalışssın kapatın sonra bıdaha basın |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |