![]() |
|
YARDIM:106 gtı motor parca resımleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2010 Saat 22:17 |
arkadaslar once konuyu dogru yremı actım onu bılmıorum soleyım:) bana gtı ın motor parca resımlerının tam ısımlerıyle bırlıkte olan bılgılerı lazım.link resım vs ne olursa sevınırım.googldan bak dıyenı bogarım:) baya baktım.şimdısen tesekkurler..
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Düzenleyen MiRaK - 31 Ocak 2010 Saat 22:33 |
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aboo bilgiye bak hele. mirak. hakkaten iyi çalışma. bi çok kişinin işine yaramıştır. saol
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
daha varsa mirak gonder
sende baya bilgi varmıs:D:D
|
|
![]() |
|
ceskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
mirak tesekkurler.diğer istedigimide atarsan sevınırım..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |