![]() |
|
ACİLLLLL..!!!!PEUGEOT 106 XR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2010 Saat 14:02 |
merhaba arkadaşlar devir saati yerinde analog saat war acaba o saati kaldırıp onun yerine devir saati takabilirmiyim?ßirde xr lerin vites körükleri plastik bunu gti lardaki gibi deri körük taktırmak istesem direk üstünemi takılıyor yoksa şanzuman indirilip mi takılıyor yardımcı olursanız sewinirim
iyi forumlar kolay geLsin
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
asıl devir saatini kaldırıp derken iptal edip baska spor bir devir saati diyorsun anladıgım kadarıyla. Kaliteli marka alıp güzel bir ustaya taktırırsan kullanabilirsin. Aksi takdirde ucuz mallar bir süre sonra bozuluyor genelde ısıklı oluyor zaten bitek kullanabilecegin ışı kalır. Vites körügünüde direk sökebilirsin bildigim kadarıyla altta tırnakları var şanzımanla alakası yok onun. |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
ßenim aracım 98 xr bunların bazı serilerinde devirr saati yok sayaç yerinde analog saat var bu analog saati iptal ettirip direk göstergelerin olduğu yere devir saati taktırabilirmiyim?
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Aman Bir köruk Deyipte Sanzımanı Sökturiim Deme.!GöKhanın Dedigi Gibi Tırnakları Falan Var Cok Basit Bir İslem.Bende GTI Aracımda Cıkarmıstım Guzel Bi Rally Havası Olmustu Ondan Biliyorum.Devir Saatine Gelince Ole Kesme Bicme İsleri Duymadım..Xs lerin Devir Saati Olurmu Olmazmı Bilemiyorum Yani Tam Garanti Veremiyorum.Bu Parcayıda Cıkmacılardan Bulabilirsin.Aslında Olursa Cok İyi Olur Senin İcin.Saygılar.!
|
|
![]() |
|
Hmm anladım tşk ederim yani vites körüğünü deri falan yapmak çok basit işlem o zaman sıkıntı yok..
resimdeki aracın göstergelerine bakın benimkide böle o saatin olduğu yere devir saati takabilir miyim diorum
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Taklırmı Takılmazmı Bilemiyorum Ama,Xs Modellerin Km Saati Uyarsa Cıkmacılarda Arastır Derim.Uyarsa Cok Guzel Olur.Kesme Bicme İsleri Olmaz.Cıkmacılara Sor Bi Arastır Derim.. |
|
![]() |
|
hmm anladım tşkler zaten baktım olmuyor harici olarak sayaç taktırcam hem devir saati hem yağ hem su hemde hararet göstergesi olan sayaçlardan almak zorundayım...
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |