![]() |
|
106 XS aciL Yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2009 Saat 19:33 |
Arkadaşlar arabamın devri bu aralar pek aşşa inmiyordu, bin devirden aşşa inmediği için boğaz kelebeğini söküp temizlemeye karar verdim. neyse düzenli tertipli şekilde söktüm.Kelebeği temizlerken zarar görmemesi için uzerınde bulunan elektronik parcayıda söktüm, adını tam bilmiyorum..
Neyse tinerle güzelce temizledikden sonra kuruması için bi süre bekledim. Daha sonra herşeyi aynen sökdüğüm gibi yerıne takdım..
Sorunu hallettım devir aşşalara indi inmesine ama şuanda ise motor soğukken stop ediyor,düzensiz bir çalışma sergılıyor.
5- 10 dk çalışdıkdan sonra stop etme problemi kalmıyor.
Bilgilerinizi beklıyorum arkadaşlar teşekkürler..
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kelebekte bir tane sıcaklık sondası va. Ucuz bir malzeme onuda değiştir.
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvallah haşim usta saolasın..Ha birde şöle bir duyum aldım bu kelebeği sökdükden sonra afallıyomuş ve aracı bilgisayara bağlatıp öle ayar çekiyolarmış bu olay doğrumudur acaba ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |