![]() |
|
YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2009 Saat 23:42 |
ARKADSLAR 106 ALACAM 4 KAPI GRİ VE SUNROFF DA ISRARLIYIM ARKADASIN BİRİSİNDE BULDUM ÖNERİVER TERCİHLERİNİZLE BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM
LİNK ASAGIDA
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat olarak bana çok yüksek geldi fakat araç görüntü itibari ile diri duruyor. illa 4 kapı olmıcaksa tek kapı quiksilver düşünebilirsin 11 tl civarına araştırırsan temiz bir araç bulabilirsin.
|
|
![]() |
|
diri duruyor ama fıyatta bıraz pahalılık var
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
araç gayet temiz görünüyor. zaten 100 TL harcayınca her araç dışarıdan temiz görünür. ama fiyatı abartmış. 13 e falan 2002 model 206 alınabilir.
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
illaki 106 istiyosan , site üyelerimizden satan da var. hem fiyatta da anlaşmanız kolay olur.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=6735 Düzenleyen h_307 - 01 Ekim 2009 Saat 08:39 |
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
abi arkadas illaki 4 kapı gri ve sunrooflu olsun istiyo. ben baktım sahibinden.com'a daha ucuzlarıda var. 4 kapı olmasada quikler var harika hemde daha ucuz.
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
11 lira çok dostum. Maksimum taş çatlasa 10.
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
en iiyisi quıcksılver alıcaksın arkadaşım |
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
39.00 km deki mavi 106 yı alırdım . Söylenenler gerçekse , çok temiz bir araba .
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
arkadslar tavsiyeleriniz için sagolun ama ileride evlendigim zaman sıkıntı olacak tek kapı onun için xr istiyorum gri ideal renk benim için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |