![]() |
|
106GTI HADDİNDEN FAZLA YAKIYOR... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
S!YAH ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 Konum: Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2009 Saat 11:33 |
Herkeze merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum siteye... Sizden Aracımın sorunu hakkında bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum... Geçen aylarda başımızdan bi kaza geçti bununla beraber araçta çeşitli sorunlar baş göstermeye başladı hepsini hallettik bunun içinden çıkamadık en önemliside fazla benzin yakması normalde 40tl benzinle avcılardan tuzlaya gidip gelmişliğim var üstüne dolaştım şimdi ise 20 tl taksime gidemiyorum:S Bu kaza esnasında araçta herhangi bir sorun yokta motorda en ufak bir hasar dahi oluşmadı fakat kaporta boya bittikten sonra aracın çalışmadığını fark ettik ve didik didik ettik bulamadık bi sorun ve beyinede chip olduğu için giremiyorlardı sonunda meşhur bir tane beyin ustası varmış o el attı olaya aracı yaptı fakat bu seferde fazla yakıyor bu beyindeki programla alakalı olabilirmi yoksa motordan kaynaklanan bir sorunmu ve çekiştede biraz düşmeler var... araç 106 gtı |
|
Özgür olmak için uçmaya, uçmak için kanatlara gerek yoktur!, hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur...
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ECU problemi gibi ama
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
S!YAH ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 Konum: Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Özgür olmak için uçmaya, uçmak için kanatlara gerek yoktur!, hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |