![]() |
|
106 XS TOYOTA COROLLA SOL 2006 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 00:00 |
|
ARKADASLAR ARKADASIMDA 2006 MODEL COROLLA SOL HB 1.6 16 V 110 HP LIK ARAC VAR BENIM XS BILIOSUNUZ COROLLA STOCK BENDE FILTRE DUZ BORU SON SUSTURUCU VAR DRAG VE ROLL NE OLUR 3 GUNE KADAR DENICEZ
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
roll corolla alır goturur arkasına bıle bakmaz bence kanka :) arada 20 hplık bı fark var :)
corollanın yenı kasasını kullanıyorum her zmm 1.6 16 valf 110 hplık olanı cok saglam kalkısı var 1.vteste 60'a kadar cıkıyor xs kullanmadım bılemıcem denemek lazım |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
corolla diorum
|
||
![]() |
||
BahadirKork ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2009 Konum: Pendik Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BahadirKork
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benım bıldıgım sol olanları otomatık ve kalkısı cok kotueger manuel vites ise alır otomatagini ben benım transporterla yıyorum kalkısta ama manulese alır
|
||
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
corolla derim drag roll
|
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
banada corolla gıbı gelıo ama gene bı vıdeo ıle donucez ekranlara her zamankı gıbı :)
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
aman sen dön de neyle dönersen dön. ama sağ-salim dön. yaw boşver, o geçsin seni. onun arabası iyi osun. ne gerek var araçlarınızı zorlamaya. sonunda dünya kupası mı var sanki. durduk yere bi tatsızlık yaşanırsa hep beraber üzülürüz. |
||
![]() |
||
A.L.P ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
|
su anda corolla kullanıcısı olarak.1 de yersin 2 bilmem ama 3 de corolla nın napacagı belli olmaz:) 3 harbi saglam corollada
|
||
![]() |
||
|
aramıza hos geldın babacım ![]() |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Emrahcım, bir şeyi ne kadar fazla kurcalarsan o kadar çabuk elinde kalır. sizleri pistlerde görmek isteriz.
bi de ben şu roll ve drag kelimelerini anlayamadım bi türlü. varsa beni geçebilecek 3 km.lik S.Gökçen Havaalanı pistinde buluşalım. ![]() unutma; babalar arkadan gelir. Düzenleyen hderelli - 19 Temmuz 2009 Saat 22:58 |
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
106 xs 1. vitesi boşverinde 2. vitesde 110 km'ye kadar ilk başlarda alırsın diyorum ama sonra büyük ihtimal toyota alır dıyorum xs 90 hp , Corolla 110 hp ağırlık farklarıda var (106 Xs 895kg) bunuda unutmayalım
|
||
![]() |
||
|
uzunalrıda yakmıssın hadı baba helal :D:D:D tunıngcı genclık aha :D
Düzenleyen EmRaH - 04 Temmuz 2009 Saat 22:22 |
||
![]() |
||
|
hava karanlıktı. verdim ayarı uzunlara. . Düzenleyen hderelli - 19 Temmuz 2009 Saat 22:59 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |