Darkside Yazdı:
Konu bence de uzamamalı. Ben en sevdiğim arkadaşımı hız tutkusu yüzünden kaybettim. Bundan 18 sene önce florya'da şimdiki Flyinn'in olduğu kavşağa söylenenlere göre en az 150 km hızla yaklaşmış ve tam o esnada gece geç saat olduğu için sadece yanıp sönen turuncu trafik lambasına aldırmadan kavşaktan bir taksi çıkmış. Arabaları gördüğümde opel ve taksi tanınmaz haldeydi. Taksici ve arkadaşım öldü.
Sebebine gelince o akşam Taksim'den dönen arkadaşlarım akıllarınca Yeşilköy kavşağına kadar yarışmaya karar vermişler birisi opel diğeri bmw. Opeli kullanan arkadaşım 22 yaşındaydı ve öldü.
Burasının bir paylaşım sitesi olduğunu herkesin yazılanları okuyacağını, özeneceğini hatta deneyeceğini unutmamalıyız.Burada kimseye akıl vermek veya efelik taslamak gibi bir niyetim yok. Bunu en azından Efe biliyor.
Yazdıklarım hakaret değil di, bunu denemek isteyipte muhtemel bir felaketi yaşamadan, istenilenin ne kadar gereksiz ve saçma olduğunu sert bi şekilde vurgulamaktı. Madem hepimiz hızın felaket olduğunu biliyoruz o zaman lütfen bu felakete davetiye çıkarmayalım.
Bu arada, kullandığım kelimelerden dolayı beni eleştireceğinize, bu arkadaşın yazdığı "hocam" kelimesinde ki vurgusunu eleştirin. |
oncelıkle kırdıysam sızı ozur dılerım ben sızle dalga gecmek gıbı bır nıyetle hocam kelımesını kullanmadım yasınız benden oldukca buyuk sanırım 30 lu cıvarlarda saygıdan hocam dedım buyugum abım olarak kardesım bılader vs bıtırım agızlar kullanmadım arkadasınız ıcın basınız saolsun bende 2 kaza yabtım 2 sındede bırını ben kullanıyordum bunuda belırıtıyım ıcınde bulundugum aracllar pert oldu surat felaket dııl lafına gelınce sakasına ortam yumusasın dıye soledım bundan sora sıze alıntı yapılmayacagını ve konularınıza mesaj yazılmayacagınıda ogrenmıs oldum hosgorunuz bıraz sert tsk ederım