![]() |
|
98 106 XS 96 OPEL ASTRA 1.6 16V (SONUÇ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2009 Saat 12:32 |
ARKADASLAR DUN DENEDIK SUPRIZ SONUCLAR CIKTI ONCE SIZIN GORUSLERINIZI ALALIM OPELDE SADECE FILTRE BENDE FILTRE DUZ BORU EGZOZ VAR BASKA BISEY YOK DRAG ROLL NE OLUR SIZIN GORUSLERINIZ ARACLAR TEMIZ YUUYENI BAKIMLARI TAMDIR BUDA DIP NOT :)
Düzenleyen CIHANGIR_DONMEZ - 26 Mayıs 2009 Saat 17:41 |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamamen 106 nın motorunun nasıl açıldışına ve bakımına bağlıdır ama benım tahmınımce 106 almıştır hemm hafiflik bakımından hem serilik bakımında 106 diyorum |
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drag 106, roll de astra olabilir
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Drag ta kesin 106 alır.
Roll de astra ama oda belki...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
+ ben |
|
![]() |
|
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
bence dragda 106
rollde opel nal toplayanda emrah olur :D |
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
haha ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
96 Astra Ecotec motorlu.. 106 XS drag roll götürür hepsini.. 94 altı olsaydı durum değişirdi.
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
ARKADASLAR MALESEF HEM DRAG HEM ROOL ASTRA GOTURDU ISI TERTEMIZ BI ARABA ARKADASIMIN ORJINAL 120 BINDE ARABADA BOYA DEGISEN BILE YOKTU DRAGTA 2 KERE KALKTIK 1 INDE BEN 100 E KADAR DAYANDIM OBURUNDE ZATEN PATINAJA KALDIM HIC SANSIM OLMADI ISIN ASLI ESASI BU LASTIKLERIM KABAKTI ARKADAS 15 GUN ONCE ALMISTI ETKILERMI BILMIYORUM AMA TAM GAZDA SUREKLI 1 DE PATINAJA DUSTUM BIRDE ASTARNIN ARASTIRDIM INTERNETTEN ILK 4 VITESI 14/60 KISA 106 GTI SANZIMANINA ESIT NEREDEYSE COK YAKIN ORANLARI BENI YALAN EDENDE O OLDU BEN 2 YE ATTIKTAN HEMEN SORA ARKADSIM 3 E ATIYORDU ROLLDE ZATEN 16 V OLDUGU ICIN FARKLI YALAN OLDUM |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |