![]() |
|
Sürücü koltugunun altında boşta duran kablo ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2009 Saat 07:08 |
Arkadaslar 106 Quicksilver aracımda sürüsü koltugunun altında 2 kablo soket ile bağlı (Turuncu Renkte.Bir kabloda ucunda soket ile boşta duruyor.Bunun ne oldugunu bilen varmı.Sanırım bağlı olan Airbag diğeri ne çözemedim.Acaba emniyet kemerine giden bir kablomu ?
Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aırbag onlar sanırm ..
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
O kablolar airbag kablosu... Soketli yapılmasının sebebide koltuk sökülüp araçtan çıkarılacağı zaman kabloyu kesmemek için yapılmış bir uygulama... Kablo döşeme altından gelir koltuk altında soket vasıtasıyla birleşir, emniyet kemeri içindeki sensörde son bulur... :)
|
|
![]() |
|
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar sanırım anlatamadım.Socetlerden 1 tanesi takılı turuncu renkli olan fakat baska bir kablo var ucunda soket olan oda boşta duruyor.Neden sokey yapmıslar demiyorum.1 tanesi airbag fakat diğeri bosta
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Yolcu koltuğu altında da soket varmı? Benim aracın yolcu koltuğu altında da soket var ama yolcu airbag yok doğal olarak... O soket onunla ilgili olabilir... Olmadı resim koyabilirsen bir bakalım..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Yolcu koltugunn altında değil sürücü koltugunun altında.! adet turuncu kablo soket ile birleşiyor vakar 1 adet kablonun ucunda soket var fakat boşta duruyor
|
|
![]() |
|
elifmurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2009 Konum: BANDIRMA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifmurat
boşta kablo demişken benim arabada da var. 1995 306 sr herhalde onda air bag yoktur.çünkü bildiğim kadarıyla safece sürücü de var. bende çok merak ediyorum. bir bilgisi olan varmı?
|
|
![]() |
|
elifmurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2009 Konum: BANDIRMA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifmurat
bendeki kablonun ne işe yaradığını buldum. turuncu kablo sanırım seninkide aynı işe yarıyor. emniyet kemirndeki aktif gerginin kablosuymuş. 1995 model araçtada böyle bir sistem varya pess doğrusu...:)))
|
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
güncel
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
206'da yok dımı bu koltuk altında kablo falan ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |