![]() |
|
BENZİN GÖSTERGESİ SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2008 Saat 12:28 |
MERHABA BEYLER BENIM ARACTA BENZİN GOSTERGESİ 1 KADEME FAZLA GÖSTERİYOR
BENZİN MÜŞÜRÜ ATMIS DÜZELTİLİR ARKA KOLTUK ALTINDA AMA BIZ BULAMADIK DEDILERDİ
ARAÇ 106 GTİ KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLACAK BİRİ VARMI
|
|
![]() |
|
Gntss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2008 Konum: 01-06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de bazen benzin konulduğunda artış olmuo.bi kere hava bastılar die adamları azarlamıştm.sora tekrar benzin konulduğunda baya bi artmıştı.arada bi donuo:S
|
|
I'm the car tuner.. Not cartooner..
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Sorun şamandıradan dır..
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
katılıyorum sinan abime
|
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
106 ların çoğunda yakıt göstergesi sorunlu oluyor... Km ye bakmak lazım, gösterge yanıltıcı olabilir.
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
haşim abiden fikir al derim bana kalırsa
|
|
![]() |
|
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
iyi ama daha benzin ışığının yandığını hiç görmedim çeyrek depoda bitiyor:)))
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
şamandıradanda olabilir veya daha önce tamir görmüş olabilir ibreyi söküp yerine takmamış daha ileride takmış olabilir buda fazla benzin göstermesine neden olur
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kuvvetle muhtemel ihtimal şamandıra (2 numaralı parça) .. ama gösterge paneli ile oynandıysa ordada sıkıntı olabilir.
![]() |
|
![]() |
|
herkese merhabalar; (2004 206 1.4 hdi) bende de aynı sorun yaşandı. hava -12 leri gördü geçen gece fakat ben 2-3 gün arabayı kullanmadım. mazot ibresi çeyrek depoydu, sonra biraz dolaştım baktım ibre kıpırdamıyor. yakıt almak için opete girdim 20 tl mazot aldım fakat ibre kıpırdamadı, sonra kuşkulandım başka bir yerden 10 tl daha aldım fakat yine kıpırdamadı. sonra ibre yavaş yavaş düşmeye başladı. şu an mazot ışığı yandı ama depoda mazot var hala; depodaki mazotu çekip tekrar koysak normale döner mi yoksa bu elektronik bir arıza mıdır sizce?
|
|
![]() |
|
herkese merhaba,
Mazot göstergesi sorunu ile ilgili sorun çözüldü, şamandıra temizlendi. araba bilgisayara sokuldu. servis en sonunda şamandıra arızası olduğunu söyledi değişmesi gerekli dedi.. Servisteki bir usta peugeotların araıra bu problemi yaptığını depoyu fulleyince kendini ayarlayıp normale döneceğini söyledi. Aynen öyle yaptım şuan herşey normale döndü... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |