![]() |
|
15 bine kadar 206 aranıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
17 bin istiyorum belki aklına yatar
![]() http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-iddia-ediyorum-en-temiz-en-bakimli-cam-tavanli-206-roland-garros-139769853/detay |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ankarada olaydım benim aracı verirdim sana tertemiz bakımlı araç. Ama ancak yaza gelirim malesef şu an ağrıda araç
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
|
ben bu aracı 14750 ye verdım 3 parça boyalı ön arka tamponuna kadar gti tampon almıştım
![]() |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
bilgisayar ve telefonumun duvar kağıdı
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
|
||
![]() |
||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
|
Ewet araç bu ben 14750 Ye verdm 16v 110hp alan kişi lpg taktı sadece
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
aracı ne zaman sattınız hocam? ben almak isterdim kaçırmışız desene ![]() |
||
![]() |
||
|
O arabada müthiş emek var ama satılması çok zor oluyo yeşil diye sanırım
Belki 2-3 ay ilan vermiştim en sonunda xt kısmınada ilan verdim sonra satıldı ama hangi ilandan satıldı bilmiyorum Roland garros herkez bilmiyor ama xt biliniyor ve xt den çok çok daha dolu bi araç |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
kesinlikle en dolu 206 ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
bu benim tenis toplarım
![]() bu da senin araç ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Güzelmiş :)
|
||
![]() |
||
06GSN77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2013 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
|
İlan No 136702655 dizel ile yakıt tüketimi aynı diyebilirim, ilgilenirsen görüşelim, temiz araç ;)
|
||
Bazı aşklar cinsellik içermez...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |