![]() |
|
Aracı Tanıyan Bilen? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2013 Saat 11:53 |
arkadaşlar 206 1.6xt aracımı satmak üzereyim gti arayışına koyuldum internette bulduğum bi aracı sizlere sormak istiyorum aranızda var mı bilen izmirde oturuyorum ve o kadar yolu boşuna gitmek istemiyorum yada etrafında temiz gti olan var mı
edit: diğer bi araç. Düzenleyen _PunisheR_ - 14 Ağustos 2013 Saat 12:09 |
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 Araçta diri duruyor.2'sini de görüp bakmak lazım bence.Belki Giresun'daki daha da temizdir.Aralarındaki fark 1.000 Tl ve seçim zor
![]() |
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence izmirdeki araç daha diri duruyor kardeşim..
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
dostum izmirdeki hem km. az hem de daha temiz duruyor ama motor kısmını göstermen lazım... hayırlı alışverişler...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
İzmirdeki daha bir güzel duruyor servise baktırılıp alınabilir.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bencede izmirdekı araç daha göze gelıyor .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |