![]() |
|
307 Jant seçiminde yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar kararsız kalıyorum, yorum yaparsanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arka taraftaki hoşunuza gitmiş bizim beğendiğimizi değil hoşunuza gideni alın gitsin bence en önemlisi replika jant almamak.
conti ile mich. arasındaki farkı 150-200 arasında virajlara girmiosanız anlayabileceğinizi sanmıyorum iki markada en iyi lastik markaları fiyatı hangisi uyuyosa onu alın gitsin. burda sürekli yokmu yorumu diye yazıcama ben olsam çoktan almıştım
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
arkadaşım çok hoş olmuş güle güle kullan kazasız belasız inşallah
|
|
![]() |
|
Tesekkur ederim, daha iyileri senin olsun.
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
sonunda demek ki karar verdin.... hadi hayırlı olsun... yakışmış güle güle kullan.....
![]() |
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
Evet sonunda karar verip bunu aldım.aslında 16 inç modellerinde çokta alternatif yoktu.ilk basta endiselendim ama takılınca ooooh dedim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Michelin şiddetle öneririm.
|
|
![]() |
|
emrercmrt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrercmrt
![]() |
|
![]() |
|
Bence bu degil
![]() |
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Fazlasıyla şık durmuş hayırlı olsun 😃
|
|
![]() |
|
Tesekkur ederim, daha iyileri senin olsun
![]() |
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar.bir sorum vardı. Kalkışlarda ve tanı çukurlarda arka sol taraftan tıkır tıkır ses geliyor. Amortisör takozundan olabileceğini söylediler, bilen var mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |