![]() |
|
Peugeot ServceBox |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
wrew ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2008 Konum: Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2009 Saat 17:15 |
Merhaba arkadaşlar,
Yedek parça ve teknik bilgi araştırması yaparken peugeot'un servisler için yapılmış olan web sitesine rastladım. Bu siteye genel üye olarak girdim ve birçok yedek parça, fiyat, teknik resim bilgisine ulaştım. Sizde faydalanın diye linki veriyorum. http://public.servicebox.peugeot.com/ siteye girdikten sonra "S'inscrire" dümesi ile üyelik kaydınızı yapabilirsiniz. Ben ilk denediğim User ID ve Passwordu mail atılmadı. Sonradan "Bağlantı kodlarınızı kaybettiyseniz, buraya tıklayınız" yazısına tıklayarak mail aldım. Örn: ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buradan tüm kaynakları vermiyorlar. EPC dvdleri daha kullanışlı.
|
|
![]() |
|
wrew ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2008 Konum: Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence mutlaka ziyaret edin. DVD'leri nerden alabiliriz. Kopyalarını tabi!
![]() |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sahıbınden de satılıordu bi ara dvd si
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |