![]() |
|
GALAXY S2 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selcan Şaşmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selcan Şaşmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 10:43 |
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
samsung'un en güzel s (es) modeli bence, telefonumdan memnunum yoksa ilgilenirdim.
hayırlı satışlar
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
hayırlı satışlar...
fiyat abartılı değilmi ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Selcan Şaşmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selcan Şaşmaz
Teşekkurler kesınlıkle en iyi cihazlarından samsungun s3 mini falan hikaye bunun yanında:) fiyat olarak bazı telefoncuları gezdım 550-600 den aşağı satan yok... forum üylerine ufak indirmim var tabi...
|
|
![]() |
|
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
temiz görünüyor. hayırlı satışlar, ben de şirkette teknisyenim samsunga bakıyoruz soran olursa sana dönerim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
9 aydır kullanıyorum s serisinin gözdesi valla alacak olan gözü kapalı alsınn pişman etmez fiyatı gerçekden iyi hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
fiyat tam oluru yazılmış. bende s2 kullanıyorum. çöpe gidene kadar da kullanacağım inat ettim :) çok güzel bir telefondur.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selcan Şaşmaz
Valla öyle kendıme yenı telofon alıyım satılmazsa anneme falan vercem satmıcam oda zaten çöp olana kadar kullanır=)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |