![]() |
|
LG G2 32 gb Beyaz FuLLGaranti + KasKo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deLySey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 10:58 |
Detaylı bilgi aşağıda vardır arkadaslar tsk ederım..
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayirli satislar buda guzel cihaz :)
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
deLySey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tsk ederım :) Aynen oyLe Cıhaz deLi ki deLi :) Resmen uCuyor :) iPhone 4s Note II S4 HTC One kullandıkdan sonra bunu aLdım Harbıden 4/4 Luk Cıhaz ama ben eLkt. cıhazLArdan Cabuk Soguyorum :) o yuzden satıLık :)
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |