![]() |
|
satılık workstation |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 Saat 17:04 |
Merhaba
Elimde daha 0dan farksız hatta ikinci el demeye dilim bile varmayan cihazlardan var. Kutuları herşeyi dduruyor. Tek bir çizik leke toz hiç birşey yok monitörün üzerinde daha jelatinleri duruyor. ayrı ayrı almaya calıstıgınızda 4000 liraya yakın maliyet çıkıyor. Ürünlerin resimlerini koymadım henüz gittigidiyora yada sahibindene koymadım cihazlar zaten sıfır yalnızca mouse ve klavye mouse setin kutusu açılmamıştır. komple bu set için 3000 tl istiyorum. Monitör Mouse Workstation Klavye mouse set Düzenleyen moschino - 04 Eylül 2013 Saat 17:10 |
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |