![]() |
|
206 teyp değişimi tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bi saniye ya geride kalmışım birisi ekranı da teybe bağlayabilirim mi dedi ben mi yanlış anladım :)
ekranın çalışma ihtimali var mı yabancı teyipte ... ya da başka ekran takılabiliyor mu ?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bir aparattan bahsettim ama ekranla ilgili birsey yazmadım.
ekran markadan markaya çeşitlilik gösteriyor.kimisinde renault yazıyor,kimisinde active yazıyor kiminde tarih ve saat yazıyor vs.
ama şu bir gerçekki w/r girişi olan teypler orjinal direksiyon kumandasıyla çalışır hale geliyor.
|
|
![]() |
|
mmllhh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
merhaba arkadaşlar ben 2004 model 206 xt aldım yeni aldım sayılır forumpeugeot.com'a üye oldum ilk etapta ama teyple ilgili problemime net bi cevap bulamadım en sonunda burayı keşfettim ve çok sevindim :)
benim pioneer bi teybim var önceki aracımdan kalma usb bağlantı imkanı sağlıyodu bu sayede ipod bağlayabiliyodum malesef 206mda bırakın usb bağlantısını cd çalar bile yok... öncelikle çok kaset adaptoru aldım AUX girişiyle ipodumu öyle kullanmaya çalıştım ama çok kalitesiz bi ses elde ettim.şirinevlerde bi yer yeni teybimi direksiyonun müzik kontrol unitesiyle eşleştirebilceğini söyledi gittim ama 3-4 saat beklememe rağmen bi sonuca varamadık.Gebzede bi yerden bahsedilmiş sitede ancak o topic kilitlenmiş umarım yardımcı olabilirsiniz şimdiden çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
mmllhh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
buarada bi faydası olur mu bilemiycem ama teybim pioneer DEH2150
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |