![]() |
|
106 gti silindir kapağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ve o güzelim müzelik GTi yı sattı daha ne diyeyyimki sana Yaşar Baba Allah Daha iyilerini nasip etsin Bu arada Doğan kardeşim Bir aracın silindir kapağının değiştirilmesi için aşşağıdaki durumlardan birinin vukuu bulması gerekir 1 Motor yağsız susuz kalır conta yakar ve bu sebepten ötürü üst kapakta zarar görür muhtemel ve asgari etkilenecek bölümler sübaplar piston gömlekleri segmanllar silindir kafalarıdır hatta ve hatta duruma göer blok dahi çatlamış olabilir her nekadar toplansada arac randuman vermez 2 Triger kayışının kopması veya sente atlaması nedeni ile üst kapağın zarar görmesi yukarıda saydığım problemlere ek olarak olayın gerçekleştiği anda aracın yükte olması durumunda subapların yamulması egzantriğin sıyırması ve hatta biyelleri dahi etkileyecek sorunların oluşması muhtemeldir Uzun lafın kısası Hiç bulaşma derim Ama diyorsan benim vakit ve nakit sıkıntım yok sanayi 2. evim olsun o zaman al derim ![]() |
||
![]() |
||
|
yok dunde baktım arabaya bebe az daha kandıracaktı benı :) en ıısı yasar abı gıbı 3-5 dfazla verır zevkle bınerım artık yaza kadar beklıcem
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
gel sana benım aracı satayım.. sorunsuz tık yoq
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
ve doganın o arabaya gucu suanda yetmez 16.00 ytl sıyah gti :)
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Çok para bee..
![]() |
||
![]() |
||
|
aslında tek hayalım sarı bı 106 :) param olsun dusunmeden ıstenen parayı basarım fotodakıne
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Quıksılver düşünmüyormusun
|
||
![]() |
||
|
ya aslında tek bı dusuncem var gti ama bı arkdasın quıksılver ını gordum yanılmıosam sen eklemıssın fotolarını cok tatlı olmus o resımden sonra patlak bı gtı alana kadar ole bı quık almak daha mantıklı tabıkı
|
||
![]() |
||
|
niye düşünsün :) ? |
||
![]() |
||
|
Temiz GTI bulamazsa.12-13 e QUıksılver alır kazasız diye söledim..
|
||
![]() |
||
|
yasar abı ozel meszaj atamıorum:S sınır dolu fılan dıor aslında senın fıkrın mantıklı yalnız bende o kadar para yok :) 10na yakın param var artık yaza kadar calısıp bırıktırcez sonra sızden yardım ısteyıp bı sarı gti bulucaz ıns
|
||
![]() |
||
|
Sen aracı bul yeterki kardeşim biz pazarlığını yaparız TR de ki Peugeotların sahiplerinin bir çoğu ile bir şekilde tanışıklığımız vardır arasını buluruz.. |
||
![]() |
||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Bütçen nedir?
|
||
![]() |
||
|
butce suanlık 11 tas catlasa 12 ama bu fıata temızını bulmak zor var pıyasada satılık 11 12 13 bu aralarda ama hırc arabalar
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |