![]() |
|
anfi ve subwoofer önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Magina ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2010 Saat 00:02 |
|
arkadaslar bu konuda inanılmaz bilgisizim.subwoofer olarak
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-subwoofer-pioner-308-d4-champions-serisi-1400w-400w-rms-sifir-gibi/detay? düşünüyorum fakat anfi olarak hiçbir bilgim yok piyasada 150 lirayada abfi var 500 lirayada var ne alsam hem subwoofer ı besleyecek hemde arkada oval http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-TS-A6963E-6963-MAX-300-WATT-YENI-MODEL_W0QQidZZ19428262 bunun aynısı var bunu besleyecegim ne önerirsiniz.saygılar |
||
![]() |
||
Magina ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yani 2 tane basit anfi alıp biriyle bası biriyle hoparlörlerimi beslesem yoksa 5 kanallı bir anfimi alsam:S
birde ne kadar tutar hangisi daha ucuz olur saygılar |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
5 yada 6 kanallı bır amfı al tavsıyem jbl marka .. ısını cok rahat gotutu cıft amfıye gerek yok |
||
![]() |
||
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sadece bir çift hoparlör ve bası besleyeceksen 3 yada 5 kanallı bir anfi işini çok rahat görür.bu tarz anfilerde 3 yada 5. kanallar bas çıkışı için daha güçlü çıkışa sahiptir.4 kanal anfilerde genelde mid ve hoparlör içindir.iki kanalını hoparlör diğer iki kanalıda köprüleyerek bas için kullanabilirsin ama 400 rms lik bir bas takacaksan son yazdığımdan diğerlerine göre iyi randıman alamazsın.anfide çok ucuz ve sıradan bir cihaz almanı tavsiye etmem.en azından piyasada bilinen,tutulan bir marka al derim. emreh'ın dediği gibi 6 kanal bir anfi alacaksan xetec iyi bir anfidir,fiyatıda diğer markalara göre uygundur.sadece bas ve oval için fazla ama ileride ekleme yaparım diyorsan tek kalemde işi bitirebilirsin.
|
||
![]() |
||
|
peki bass olarak ne önerirsiniz 308 d4 mü yoksa jbl gt-4 mü
ve anfi olarak jameson flan nasıl hiç bulaşmayım mı öyle markalara |
||
![]() |
||
|
dediginiz xetec bumu http://urun.gittigidiyor.com/XETEC-V350-6-6-KANAL-ANFI-SIFIR-UCRETSIZ-KARGO_W0QQidZZ21817506
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeş bas olarak HERTZ öneririm sana ben kullanıyorum çok memnunum anfi olarakta sierra yada jbl gto serisi al
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
öncelikle forum sayfalarına "mavi renkli dünya" simgesine basarak link eklemeyi öğren lütfen. burdan kopyala, internet sayfası adres boşluğuna yapıştır, üyeleri uğraştırma. kolaylıktan faydalan.
sadece 6 kanal anfi öneririm. eğer 5 kanallı alırsan 5-6 ay sonra da "satılık 5 kanal anfi", "alınık 6 kanal anfi" konuları açmak zorunda kalırsın, genelde çift bass hastalığı hasıl oluyor. jbl 755.6 ve Xetec 350.6 anfileri işini görecektir. eğer illa 5 kanalsa Edison 505A çok ideal. bass olarak 308D4 çok güzel bir seçim. şaşma. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
|
|
||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
Eğer düşünürsen Sierra SRA 1004 4 kanal amfim var son fiyat 220 istiyorum.. Sıfır fiyatı 550ytl üzeri
|
||
![]() |
||
|
özür dilerim mavi renkli dünya olayını bilmiyordum
bugün biraz daha arastırma yaptımda 308 d4 ü beslemen için kuvvetli anfi alman gerek jbl gt-4 al dediler kafam biraz karıstı ayrıca ben bu ürünleri 0 mı alsam 2.el mi alsam onuda düşünüyorum simdi tesekkürler. @kitay ,@carmania teşekkür ederim su an halen secenekleri degerlendiriyorum sizinkileride seceneklerim arasına aldım en kısa zamanda haber veririm. Düzenleyen Magina - 20 Haziran 2010 Saat 22:34 |
||
![]() |
||
EK-6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Amerikadan aldığım jbl basımı ve 4 kanal harward amfimi sana 250 liraya satabilirim.Ben aracımı komple boşalttım drag lar için.
|
||
![]() |
||
|
varsa eger resim alabilirmiyim |
||
![]() |
||
|
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-amplifikator-jbl-755-6-tertemiz-amfi/detay
düşünüyorum fiyatıda cok iyi geldi lanet olsunki ankaradayım anfide bir sıkıntı varmı durumu nasıl gidip göremiyorum |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |