![]() |
|
aux in |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
çağın ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2010 Saat 01:18 |
2010 model 206+ larda aux in girişi bulunuyor mu? eğer yoksa sonradan eklemek mümkün mü bunu?
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal teyp üzerinde yok , sonradan eklemek için teyp üzerinde müdahale etmek gerekiyor ki bunu yapan henüz yok. En kısa zamanda ben deneyeceğim. :)
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence tüm teyplere aux-in girişi yapmak mümkündür. çok da zor değildir. elbette elektronilçi olmak şart. kendinizi olmasa da teyp tamircileri halleder.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
çağın ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ben dün araştırırken bir sitede gördüm. teybin içini açıp radyodan amfi ye yada hoparlörlere giden tellri kesiyor araya anahtarlı jack dediği bi jack takıyor. eğer bu jack a mp3 çalarını takarsa mp3ü dinleniyor çıkarınca radyoya geri dönüyor. ama tabi baya bi müdahele gerekiyor bende bunu orjinal teypte yapmak istemem.
başka bir yöntem olarak da bazı teyperin arkasında rca girişi oluyor. buraya bir kablo aracılığı ile torpidoya yada istenen yere kablo çekilerek aux in elde ediliyor.
benim asıl merak ettiğim bu 2. yöntemdeki rca giriş orjinal teybin arkasında varmı? orjinal teybin fotoğrafı varsa arkadan ekleyebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Örnek bir çalışma forumda mevcut ;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8620&KW=aux&title=rb3-nitelere-aux-girii-yapm |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
hımm evet burdada farklı bi şeklide yapılmış ama ben bukadar ince bir işi beceremeyebilirim:D paylaşım için teşekkürler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |