![]() |
|
Xenon taktırmak istiyorum acaba hangisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2010 Saat 14:20 |
|||
selam arkadaşlar aracıma xenon taktırmak istiyorum acaba hangisini taktırsam yardımcı olursanız sevinirim aracım 2004 206 xt h7 acaba aşagıdaki linkteki lerden ahngisi uyum sağlar
m tec sılver h7 6000k xenon farkıtı
Cartech H7 Xenon Far Seti 6000K yardımcı olursanız sevinirim tşkler
|
||||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
monza ve cartech uzak dogu malı . muhtemelen mtec de uzak doguda yapıordur ama ısmı var ıste :)
mtec onerıyorum eger alamazsan baska markalara bakma monza al |
||||
![]() |
||||
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|||
monza işini gçrür ben 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım
|
||||
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
||||
![]() |
||||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
|||
elimde hella xenon vardı d2s benim araca uygun olmadıgı için sattım monza alıp sislerede cartech taktırmayı düsünüyorum istedim mtech ama biraz pahalı ayrıca 10 ayda muayenesi var aracın muayeneden gecermi sorun olurmu acaba
|
||||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||||
![]() |
||||
|||
muyanede bır sorun lmaz xenon reklerı tutsun yeterlı
|
||||
![]() |
||||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|||
monza iyidir |
||||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||||
![]() |
||||
|||
monzanın fiyatını nasıl lınkte inceledinizmi acaba aksarayda daha ucuzmudur
|
||||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||||
![]() |
||||
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|||
ben şimdi sordum aksaraya angel fln da alıcam kargo dahil 130 tl dedi biraz dagha uygun yani
|
||||
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
||||
![]() |
||||
bahadirck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadirck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
sentinel 8000k ;)
|
||||
YANLIŞ ATA OYNAMA , AT TEPER KUPON YATIRTIR.GELME BAŞKASININ GAZINA MOTOR BOĞDURUR , PİSTON SARDIRIR...
|
||||
![]() |
||||
|||
Sentinel var bende de,herhangi bir sorun yaşamadım..Göz alan cinsten değil.Tabi far ışıklarını en alt seviyede tutmak lazım..Karşıdan gelenin güvenliği için..
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
www.daytonatuning.com yeni sponsorumuzla bir görüş istersen xenon almadan önce ikramı olacaktır
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
siteye baktım bıraz fiyatlar yuksek geldı yarın telden arayacagım
|
||||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||||
![]() |
||||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|||
Yeni kanun geldi yasak deniyor ???
|
||||
![]() |
||||
|||
modıfıkasyon uzerıne yasak olmayan bır sey solermısın bana ? ![]() |
||||
![]() |
||||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|||
Tüv'den gectikten sonra neden yasak olsun. Teknik sertifikasi olan tüm modifikasyonlar serbesttir. |
||||
![]() |
||||
|||
dogru yurt dısında olablır ama turkıye de ole bır sey yok . ankarada stıcker sokturuyorlar :)
yanı tuv ıle alakası yok angel xenon tuvden gecıyor .. ama dısarıda unıformalı senı durdurdugu zaman yapacak pek bır sey olmuyor ![]() Düzenleyen EmRaH - 28 Mayıs 2010 Saat 15:52 |
||||
![]() |
||||
|||
yorumlarıyla bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler bügün aksaraydan mtec sillver h7 6000 k 190 tl 12 taksite aldım sislere h7 mt-440(20tl) uzunlara h3 mt_438(20tl) parklar 10 tl taktırcam umarım istedigim göruntuyu alırım
|
||||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||||
![]() |
||||
|||
hayırlı olsun ..
merak ettıgım bır modeldı gece ve gunduz seklınde resımlerını eklermısn yanık sekılde |
||||
![]() |
||||
|||
tamam taktırır taktırmaz resimleri atarım
|
||||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||||
![]() |
||||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|||
fotoları merakla bekliyoruz kitay
|
||||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |