![]() |
|
tavsiye ve bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 Saat 14:14 |
merhaba arkadaşlar;
307 aracımın arka bölümünde (bagaj kısmı) hoparlör bulunmamaktadır bende mid takımı almaya karar verdim ve internette gezerken aşağıdaki ilana rastladım fakat 17 cm hoparlörler benim aracıma uyar mı? ve tavsiye edermisiniz ?
TEŞEKKÜRLER....
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uyacağını sanmıyorum. çok pahalı. zaten yenisi 130 civarı.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
fatih bi metre alıp yuvanın kaç cm olduğunu ölç 13-17 cmlikmi olacağını anlarsın zaten ok
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Arka bölüm derken arka kapı mı ? Bagajda zaten kolon yok... Pandizot için ise o farklı.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
mıd takımı alacaksan usta suan cadence var elımızde cadence marka 16 cm dusunursen pm at :)
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
![]() ![]() ![]() ![]() |
fatih bu mid takımlarını kampanya ile 75 liraya sattılar medya markette.pioneerın yüz karası olarak tanımlanıyor.ben aldım sıkıntı yaşamadım ama genel şikayet %90 tweteerları yanmış.uyup uymayacağını bilmiyorum ama niyetin varsa biraz daha iyi bir şey al.2.el alacaksan tanıdıktan olsun yada imkan varsa sıfır almanı öneririm.
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
100 tlcık :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
sahibinden şlanı falan yok mu emrah bi bakim :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |