![]() |
|
KASKO YENİLEMESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2008 Saat 12:33 |
Selam arkadaşlar aralık ayında koskom bitiyor ve sanırım yenileyemeyeceğim, bir senede 3 defa kasko kullanılırsa yenilenmiyor diye duydum bende 3 defa hırsızlık oldu dolayısı ile 3 defa kasko kullandım. Yenileme hakkında önerisi olan yada bu tür bir olay başından geçen arkadaş varmı ? |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlış duymuşsun ben 2006 da 9 kere bozdum kaskoyu tek sorun takip eden yıl içersinde primlerin yükseliyor sitemiz üyelerinden aslı hanım size fazlasıyla yardımcı olacaktır..
|
|
![]() |
|
Deran bey bende acentemin yalancısıyım :) sitemiz üyelerinden bu işi yapan varsa tabii ki ona yaptırırız 10 aralık itibariyle kaskomu yenileyeceğim.
|
|
![]() |
|
c.asli@hotmail.com MSN i Aslı Hanımın şu anda offline ama en kısa sürede irtibata geçebilirsiniz Msn İ bizden aldığınızı söylerseniz inanılmaz iskontolar sizi bekliyor ![]() |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim :)) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |