![]() |
|
Sitede yaşanan kesinti hakkında - 12.02.2014 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2014 Saat 09:50 |
12.02.2014 16.00 - 13.02.2014 09.15 tarihleri arasında yaşanan kesinti serverda oluşan hdd raid probleminden dolayı oluşmuş ve Hiçbir veri kaybı yaşanmamıştır.Sene sonuna doğru da inşallah daha güçlü bir server ve datacenter ile anlaşma yapmış olacağız.
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepimiz için geçmiş olsun diyelim. İnşallah bu kadarla atlatmış oluruz ve birdaha sıkıntı yaşamayız..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Geçmiş olsun. Sene sonuna daha çook var :)
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bende sabah giremeyince panik oldum valla
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
senelik toptan para ödenince maalesef yapcak başka birşey yok 9 ay daha süresi var |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende dün iş yerinde giremedim siteye dedim herhalde burdaki bilgi işlem çok takıldığımı anladılar bu siteye yasak koydular sandım :)))
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Raid in gözünü seveyim :D netbooka ikinci hdd olsa yapacam.
Geçmiş olsun. |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hadi geçmiş oldu :) hayırlısı olsun daha iyilere doğru yenilikler güzeldir. bizler hepimiz daha iyilerini görmeyi hak eden güzel insanlarız, seviyorum sizi P.T. ailesi :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
veri kaybı yaşamamış olmamız güzel, arada olur böyle ufak tefek problemler
![]() |
|
![]() |
|
İnşallah daha iyi yerlere gelicez. Yazılım bilgimiz ve alt yapımız çok şükür sağlam.
|
|
![]() |
|
gkhn08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Nacizane bir web programcısı olarak görüşüm php tabanlı bir sisteme geçmenizi tavsiye ederim Litespeed+php ve iyi bir yerden hosting alırsanız müthiş hız ve performans yakalarsınız, vbulletin,xenforo,ipboard tarzı yazılımlar tavsiyemdir.
Php sisteme geçerek hem hız,hem kullanışlılık,destek ve ücret konusunda asp den daha az masrafa daha iyi bir sistem kurulabilir. :)
|
|
![]() |
|
tabi ki dışardan bakıldığında php ye artık herkes geçiş yapıyor çok büyük kuruluşlar c# ve asp.net le devam ediyor fakat kurulmuş sorunsuz çalışan bir sistem olması, 12 yıllık windows server ve asp yazılım bilgim olduğunu düşününce asp kullanmak kaçınılmaz oluyor windowsu seviyorum
![]() |
|
![]() |
|
gkhn08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Kurucu ve yönetici siz olduğunuz için karar tabiki sizindir ben sadece tavsiye ve önerimi söyledim :)
hız+performans+maliyet konusunda php baş tacımdır benim için ama tabi siz asp'ye aşina olduğunuz için asp'de devam etmek daha uygun sizin açınızdan :) |
|
![]() |
|
yaklaşık 3 senedirde php ile uğraşıyorum muhasebe programı vb birçok uygulama yazıcak kadar bilgim var bi oyun yazamıyorum onuda denemedim ama düzgün kodlanmış asp ve php nin arasındaki tek farkı oda php nin güncellenmesi ve daha ucuz oluşu o kadar hız ve performansta hiçbir fark yok. |
|
![]() |
|
örnek vermek gerekirsede en basiti bu forumun database i yaklaşık 300 mb ama birde sitenin açılması süresine bak asp + mysql sistemle çalışıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |