![]() |
|
307 xs nasıl bir araçtır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gökhand ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2013 Saat 17:00 |
Arkadaşlar merhaba, şu an bende 99 306 var ama 2002 1.6 307 xs tek kapı düşünüyorum..Bu araç hakkında çok az bilgiye sahibim.Hani nedir ne değildir,az mı yakar,çokmu arıza çıkarır,parça sorunu varmıdır vs. biraz bilgi verirseniz sevinirim...iyi forumlar ...
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba ben de var gayet memnunum 5 kapıdan farkı yok. yakıt konusunda LPG taktırdım pek yormuyor. 27-28 kuruş yakıyor.
tabi 307 nin kronik sorunları var ama çok büyük şeyler değil allaha şükür 1.5 senedir kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı. tavsiye ederim keyifli araç
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
hocam ezılmemıs hor kullanılmamıs bakımlısını bulursan guzel ozellıkle elektronık hassasdır 307lerde sanzıman otomatık varmı bılmıyorum xs lerde varsa onada dıkkat et derım
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
bende 2sene kullandım valla 10no dur, hep zevk alarak kullanmışımdır:) hatta arkadaş aldı benım araçi, bı ara satacaktı öle duruyo zannedersem.. sahıbındende ılan vardı ama pasıfe dusmus olabılır.. 2003model 183.000kmdeydı zannedersem sıyah renk, sunroof vs, tek kapının fulldu:) +lpgde vardı.. 16bin tl ıstıyodu haberın olsun.. araçta sebrıng xt1 eksoz, eibach 3,5cm yay, k&n kutu ici hava fılıtresı, ses sistemıde vardı.. kısada xenon var..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |