![]() |
|
lpg de son durum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2010 Saat 22:16 |
arkadaşlar hala lpg sistemin de bir karara varamadım 2000 model 1,4 206 ne takmalıyım son olarak anketliyorum yüzdelik oran tutacağım sadece marka yazsanız yeterli olur sonuç olarak en çok hangi marka yazarsa onu taktıracağım destekleriniz için saolun
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence Zavoli ve SAĞLAM REFERANSLI USTA
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
HOCAM EN PARADAN HABER VER ONA GÖRE KONUŞALIM AMA GENEL OLARAK SIKINTI YAŞAMADAN UCUZDAN PAHALIYA DOĞRU 1-BRC(1450) 2-TELEFLEX(1800) 3-PRİNCE(2???) ATİKER TAKTIRMANI TAVSİYE ETMİYORUM SEBEBİ ATİKER SİSTEM OLARAK ÇOK TOPLAMA VE ARAÇTA %10(EN AZ)GÜÇ KAYBI.ARACIN 1.4 ZATEN ÇOK ZORLANIRSIN.BUNDAN SONRASI SANA KALMIŞ....İYİ FORUMLAR.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede atiker taktırmada. prins teleflex brc zavoli
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
büyük tavsiyesi, Lovato dan şaşma
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Elde edilen verilere göre = Zavoli 2 BRC 2 TELEFLEX 2 PRİNCE 2 Lovato 1
Anket süper gidiyor buda benden olsun taktırma ![]() Düzenleyen Club Nokia - 20 Mart 2010 Saat 10:53 |
|
![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
keşke benzin ucuz olsaydı hiç taktırmasaydık hiç düşünmeseydin lpgyi ama durum ortada haklısın bari bende oyumu brcden yana kullanayım ancak hakan abınınde dedığı gıbı COK İYİ BİR USTA
|
|
![]() |
|
SonerHoca ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Yerli malı Türkün malı Herkes onu kullanmalı. Sonuna kadar ATİKER. Kullanıp memnun kalmış biri olarak diyorum.
Birde şu açıdan bak. Diğer markaların kat kat fazlasını takıyor adamlar. Ayda 10 amaliyata giren doktormu tecrübe kazanır yoksa 30 mu. Atiker bayileri günde 10 aracı lpg ile tanıştırıyor. Hem dayanıklı hem ucuz hem de ustası bol. Araçta da hiç performans kaybı yaşamamıştım.
|
|
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.
|
|
![]() |
|
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
arkadaşlar zavoli son karar olarak randevulanmıştır hayırlısıyla zavolli marka tüp taktırıyorum randevumu aldım herkese iyi formlar.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
hayırlısı olsun
|
|
|
|
![]() |
|
sağolasın umarım uyar
|
|
![]() |
|
usta iyiyse olur niye olmasın zavoli kullananlar memnun zavoli iyi bi kitdir duydugum kadarıyla
|
|
|
|
![]() |
|
superm4n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Bende 1.4 206 var brc var hiç bir sorunum yok iyide performans aliyorum tavsiye edeerim ;) |
|
ömer
|
|
![]() |
|
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Ben taktırırsam BRC düşünüyorum sonra da zavoli.Sizin için hayırlısı olsun.
Hakan Bey;
Zavoli düşünürsem önereceğiniz yer ve usta var mıdır?Varsa buradan veya özel mesaj yoluyla alabilir miyim? Düzenleyen Halis Öğretmen - 08 Mayıs 2010 Saat 00:14 |
|
www.halisogretmen.com
|
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Lavato takdırdırdım 99 model xs e bir aydır tık yok ne kalibrasyona gitdim, ne sorun çıktı eski Focus aracımda da Lovato vardı 3 yıl sorunsuz kullanmışdım umarım bunda da sorun çıkmaz.
Atiker arkadaşımın 2006 1.4 206 sında bezdi lpg den,serviside garantisi çok kötü atiker takdırma memnun olanları 2-3 yıl sonra görmek isterim |
|
![]() |
|
tnt0648 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
1.5 senedir brc kullanıyorum 206 xs de lamda sensörü yüzünden motor arıza lambası yakması haricinde hiç bi sıkıntım yok.50tl ye 280-300 km yol yapıyor.Bence BRC |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadasım aracının arıza ısıgı lamda sensorunden dolayı yanıyorsa arızaya baktır muhtemelen fakır karısımda calısıyordur. karısım ayarlarını duzeltırlerse arıza ısıgın soner. bu sekılde karısım hatası ıle kullanıldıgı surece motorun zarar goruyor bılesın. gelecektede motorunun benzındekı calısma duzenıde bozulabılıyor bılgın olsun. karısım hatasında normalden daha fazla ısı kaybı olusuyor. yanı guce donusecek enerjı ısıya donuserek en cok supaplara zarar verıyor. o acıdan arıza ısıgının yanmayacak sekılde ayarlamalılar... unutmamalıyız kı karısım ayarları duzgun oldugu surece karısım hatasından dolayı arıza ısıgı yanmaz. bırseyıde hatırlatmak ısterım bu sekılde arıza ısıgın dıyelım lamda dan dolayı yanıyor ve sen bu sekılde devam edıyorsun. ılerıde motordakı bır aksam arızası yuzunden arıza ısıgın yanacak olsa ısık devamlı yandıgından sen bunu farkedemeyeceksın. belkı baska sıkıntılarla karsı karsıya kalacaksın. umarım olmaz tabı :)
esas olarak soruyu soran arkadasıma tavsıyem ıse oncelıkle gercekten ıyı montaj yapan usta bulmalısın. o adamın elındekı kıtlerden ıyı olanından takabılırsın. yaklasık olarak bırcok kıt yakın kalıtelerde. cok kayda deger farklılıkları yok...
sunuda unutmamak gerekırkı ıyı markalarda da arızalar sıkıntılar cıkmıyor degıl. ıyı marka herseyın cozumu olmayabılıyor. cunku ıs duzgun montaj ve ıyı ayarlamada bıtıyor. bu konu uzerıne cok yazılar yazdım forumdan aratabılırsınız... Düzenleyen cecoli - 01 Temmuz 2010 Saat 10:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |