![]() |
|
Xenon Montajı Nasıl Yapılır. . ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hasan Emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 Saat 09:27 |
Arkadaşlar Merhabalar,
İnşallah bugün aracıma xenon taktıracağım toptancısı arkadaşım beraber takabileceğimizi söyledi. Fakat netten araştırıyorum pek faydalı bilgi bulamadım. Formumuz da bir arkadaşımız resimli ve detaylı anlatmış fakat onda da resimler açılmıyor yardım edebilecek olan var mıdır. Birde arkadaşım bir ampul getireceğini o daha da iyi olacağını hareketli bir sistem olduğunu uzunları yaktığımda kısa farları uzun gibi devreye sokan bir sistemden söz etti bunun hakkında da bir bilgisi olan var mıdır. Kolay Gelsin. Hayırlı Günler. . .
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presence
Peugeot 207 1.6 HDI Dynamıc :) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam xenon dediğiniz olay normal fardan farksız değil. Biraz kablo kalabalığı ve balast işin içine giriyor sadece.
Aracınız ne bilmiyorum ama 207 veya 207 olsun far ampülü değiştimek çok kolay. Ankara da neredesiniz ben yardımcı olmaya çalışayım. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |