![]() |
|
YARDIMM OTO TEYP |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 23:11 |
Merhabalar abileirim ve kardeşlerim bir sorum var sadece.
http://www.bimeks.com.tr/urun/117580/navitech-dtv-8600-tv-li-oto-teyp--bluetooth--.aspx#photos bu tür bi teyp alsam benm partner 2004 model aracıma nasıl takarım ? |
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
günceL :S
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
20-30 tl arası taktırırsınız ustaya.. illa da kendim takacağım diyorsanız kabloları ayırmanız zor olabilir.. takacağınız cihazla aracınızda sizi bekleyen soketler aynı olmayacaktır.. kullanma kılavuzunda vardır mutlaka vardır bağlantı şeması..
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
nasıl takılacağını bilmem ama aynı teybi hepsiburadadan daha ucuza alabilirsin 65 liaraya yakın daha ucuz
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
aynı tybi 307 de kullanmıştım... nasıl bağlandıgını bılmıyorum ama ben 50 lıraya zar zor taktırmıstım 80 lıra fılan dıyodu ses sistemciler cok kazıkcı oluyo nedense
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
galiba yanlıs anlasıldım özür dilerim hata bende . amac kendm takmak değiil amac bu teypn benm aracta yeri yok takanlar nasıl takıor ? :D
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() aracınız konsolu bu şekilde sanırım.. daire içindeki torpido kısmı için çerçeve var mı araştırmalısınız.. aksi halde işiniz zor.. bulunduğum şehirde ticari taksiler mecburi kango - bipper tarzı araçlar kullanılmakta.. çoğu esnaf içlerinde üstteki evrak gözü için yapılmış bölmeye sabitlemiş.. kendileri için ekranı görmek biraz zorluyor.. ama şoför bulursanız kendinize arkadan izlemesi çok güzel..
![]() ![]() Düzenleyen cigdemilker - 28 Şubat 2012 Saat 20:53 |
|
![]() |
|
bu iş benim araçta cok zor gözüküyor :D Teşekkür ederim herkeze bu fıkrımdenden vazgeçmiş bulunmaktayım onun yerine normal yer kaplayan düğmeye basınca içten ekran cıkandan alacam :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |