![]() |
|
Zümrütüm için karbon kaplama yapımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 23:28 |
|
sonunda karbon kaplamaya başladım gerekli malzemeler makas falçata hanımdan zorla izin alarak fön makinesi birde yara bandı şimdilik parmakta bir kesik var kapı içi ayaklıklar ve emniyet kemeri altındaki siyah parça ile başladım kaplaması çok kolay yeterki iyi ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güzel olmuş.
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güle güle kullanın çok hoş olmuş, yalnız 3. resimdeki pufları ben istyorum bayılırım eti pufa :)))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
kesinlikle yapıcam çok hoş olmuş.ama benim kıza oralara ayak basmamayı nasıl öğreticem orası muallakta
![]() |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
az bile almışım hem emek isteyen hemde yorucu ince bir iş birdahaki sefere fazla alırım parmakları iyi yaktım karbonu ısıtacam diye
|
||
![]() |
||
|
inan temizliği orjinalinden daha kolay hiç düşünme yap bana karbonun maliyeti 52 tl aracın içini tümden karbon kaplıyacam
|
||
![]() |
||
|
işte bu çok güzel bir haber
![]() |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
İlhan abi bak bütün arkadaşlar yapıyo bi sen kaldın ona göre :))) kızınada Allah ömür versin abi.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
karbon kaplamanın değişik renkleride mevcut kırmızı,mavi,gri,beyaz,altın sarısı,ve şeffaf bence araçta çok şık bir görüntü oluşturuyor
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
|
Ellerine sağlık çok güzel olmuş.Bende yapmayı çok istiyorum ama yapamam diye cesaret edip başlayamıyorum
|
||
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
||
![]() |
||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
|
Elinize sağlık muntazam uygulamışsınız, güzel duruyor. Mümkünse o karbon maizemeyl nereden aldığınızı söyler misiniz, sipariş gecwbilecegimiz bir yer var mı?
|
||
![]() |
||
|
kaç gündür boyasammı napsam diye düşünüyordum ama hiç aklıma gelmemişti karbon.Çok güzel olmuş ilk fırsatta yapıcam bende
![]() |
||
![]() |
||
|
sitenin sponsorlarında yoksa ve reklama girmezse gittigidiyor ve bunun gibi alışverişsitelerinde bulunur yanlız alırken dikkat edin 3M karbon olmalı
|
||
![]() |
||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
|
Teşekkürler ama iki ricam daha olacak.
Güvenmediğim icin netten sipariş vermemistim, acaba siz urunden memnun kaldıysanız satın aldıgınız kisinin ismini bana ozel mesajla iletebilir misiniz? İkincisi ise, oldu da begenmedik, tekrar çıkarıldığında iz bırakıyor mu? |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
bende dışardan kapı ve tampon çıtalarını gri karbon ile kaplamayı düşünüyorum bu aynı karbon iş görür mü? ve tahminen ne kadar karbon gider sizin aldığınız kadar yani 52 tlye mal ettiğiniz kadar yeter mi acaba?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |