![]() |
|
Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Samet.akky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet.akky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 23:15 |
Herkese hayırlı günler. Aracım 2005 model 1.4 benzin ve LPG'li otomatik vites bir 206. Aracımda vites geçişlerinde sıcak soğuk fark etmeksizin vuruntu, geç vites atma ve ara ara kar spor ışıklarının yanıp sönme arızları bulunmakta. Çoğu ustaya gösterdiğimde bunun normal olduğunu söylüyorlar yada her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Özellikle dik bir rampa sonrası yada trafik sonrası vitesi 3500 devirde atıyor ve sert şekilde vuruntu yapıyor. Ayrıca aracım geri vitese geç geçiyor ve vites düşüşlerinde de ara ara vuruntu yapıyor. Ustalar araca bakmaksızın çok yüksek fiyatlar istemekte öğrenciyim ve tabi ki bu paralar benim bütçemi ne yazık ki aşıyor. Birde 3 seferdir aracım arıza lambası yakıp katalizör sistem verimliliği (P0420) ve hidrolik yağ sıcaklık sensoru devresi (P0937) arızası veriyor. Benimle aynı hatayı yaşamış veya bilgili birileri beni aydınlatırsa çok sevinirim çünkü ilgisiz ustalar yüzünden bu durum gerçekten dayanılmaz bir hal almaya başladı benim için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |