![]() |
|
Yedek Parçalar Arıyor & Satıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2014 Saat 10:12 |
Arkadaşlar,
Bu forum başlığı altında elimizde bulunan sağlam veya değerlendirilebilecek parçaları yazabiliriz. Kimimizin arayıp bulamadığı veya pahalı olan (maddi anlamda almaya gücü yetmeyen) parçaları menfaat gözetmeksizin satar veya takas edebiliriz. İhtiyacım Olan Parçalar (307 için) 1) Torpido gözü (eskisi kırık değiştirmem gerekli)
3) Arka Cam Silecek Kolu (Yerinden düştü ve orijinal arıyorum)
Elimde ki Parçalar: (307 için) 4) Navitech Navigasyon cihazı (Ambalajında garantili) Düzenleyen serkomser - 11 Kasım 2014 Saat 14:31 |
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 lü cam kumanda düğme kolu ve 5 li cd changera talip olabilirim fiyatları ne kadar düşünüyorsunuz
|
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Ne verirsen Tolga. İçinden ne geçiyosa, özel bi fiyatım olsaydı yazardım.
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
abi olur mu öyle ya :) benim cam düğme kolu bozuk 2 tuşunda problem var o uzun zamandır aklımdaydı zaten şimdi sende denk geldi 5 li cd çalarda yakışır yani bi cd çalarlı arabam olsun artık hep kasetçalar denk geldi :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Olur olur neden olmasın ki. CD çalar değil ama bu CD değiştirici.
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Benim teybe uymaz mı yani abi anlamadım orjinal kaset çalar var onun altıda boş bağlayamazmıyız onu teybe
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
![]() Düzenleyen tolga.onal - 14 Mayıs 2014 Saat 11:29 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Olur tabi ki neden olmasın. Ben farklı bi kasetçalar sandım.
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir konu umarım herkes aradığını bulur teşekürler
Düzenleyen aokaymaz - 14 Mayıs 2014 Saat 17:14 |
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
|
İstanbullu 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İstanbullu 307
Eurest merhaba
Orijinal Şöfor kısmı 4 lü cam kumanda düğme koluna ihtiyacım var. Sattınız mı o parçayı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Evet, satıldı. İlginize teşekkürler.
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
KONU BAŞLIĞI 307 OLUNCA SADECE 307 YEDEK PARÇALARI OLUYOR SANIRIM ...
HAYIRLI SATIŞLAR OLSUN ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Bende de 307 silecek kolları var orjinal karlıklık. lastiklerinin değişmesi lazım ama
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Konu başlığını değiştirdim. Aracım 307 olunca 307 yazdım.
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
tolga.onal CD changer ve Kumanda düğmelerini güle güle kullan, bu arada ayak aydınlatmasını paylaşırsan memnun oluruz. :)
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Akşam çekerim abi fotoğraflarını herşey için teşekkür ederim :)
|
|
|
|
![]() |
|
mehmetselvi_58 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2014 Konum: ECEE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetselvi_58
Merb 206ya kaput alti izalotor bulabilirmiyiz
|
|
![]() |
|
silenos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Gri renk yolcu koldayamasi mevcut bir adet satiliktir
|
|
![]() |
|
Beyaz407 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2013 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
merhaba arkadaşlar aracım 2007 model 407 exeutive, bana arka park sensör kartı ve ana ekran lazım. elinde olan arkadaş varsa beimle irtibata geçerse sevnirim. herkese iyi forumlar..
|
|
YASALARI ÇİĞNEDİĞİM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ÜGÜNÜM, FAJAT O YASALAR KABUL EDİLİRKEN BANA DANIŞILMAMIŞTI...
|
|
![]() |
|
SuleymanKaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SuleymanKaya
206 Orjinal kaset çalar satılıktır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |