![]() |
|
206 kaset çalar cd çalar ile değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mert cesur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2014 Konum: ne konumu? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mert cesur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2014 Saat 22:02 |
meraba arkadaşlar bende bu forma yeni üye oldum aradığım konu hakkında bilgi bulamayınca kayıt olup bazı şeyleri paylaşmak istedim ben de 206 pejo var fakat orjinal kaset çalar olduğundan çıkarmıyordum fakat fikir değiştim ve orjinal cd çalarını aldım fakat aracıma taktığımda çalışıyor çok güzel ses kalitesi bilke değişti fakat 2 saniyede bir dıt sesi geliyor bu konu hakkında bilgisi olan ve paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim,
|
|
mrt csr
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam bilmiyorum ama belki araci bilgisayara baglayip teyibi kaydettirmek gerekebilir diye düşünüyorum
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teybin araca aktif edilmesi gerekir hocam. Hangi sehirdesiniz ?
|
|
![]() |
|
mert cesur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2014 Konum: ne konumu? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mert cesur
![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbul bağcılar
|
|
mrt csr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |