![]() |
|
Tertemiz az kullanılmış xbox 360+kinect |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasanxs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2014 Saat 01:36 |
Merhaba arkadaşlar
elimde xbox 360 ve kinect sensörü var cihazda 250 gb harddisk ve jtag (kopya oyunları ve internetten indirilmiş oyunları hdd üzerinden oynamak için ) vardır 2 adet kol hdd içinden güncel oyunlar mevcut 6 ay kadar önce aldım j tag yapılmasının sebebi bilindiği üzere zbox piyadaki cd oyunları açabiliyor ancak hdd ye atılamıyor bunun sonucunda uzun süreli cd üzerinden oynamada donmalar yaşanıyor ve cd zamanla ömrünü tamamlıyor kinect sensor ile nintendo wii yada ps3 move gibi elinizde bi kol tutmadan tamamen vücudunuzla oyun oynamanızı sağlar ben akşam sporu niyetine oyunuyorum :) odeme olarak benim düşüncem aracıma lpg yaptırmak istiyorum alıcak arkadaş bunu sağlayabilir yada elden nakit olarak alabilir lpg kitine taksit yaptırma imkanı vardır ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir yada telefonla ulaşabilir 0533 084 72 88 cihaz kadıköy kahraman elektronikten alınmıştır ve garantisi 1,5 yıl devam etmektedir
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
hasanxs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |