![]() |
|
Orjinal Teyplere AUX - USB - SD aparatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2016 Saat 15:42 |
merhaba arkadaşlar,
aşağıdaki linkte verdiğim ürün Türkiyede en ucuz 210 tl. yurt dışı sitelerde de genelde 60 - 70 usd civarı
bugün farkettim, aliexpres 4 günlüğüne indirim yapmış 39$ a düşmüş, 130 140 tl civarı yapıyor. bence fiyatı uygun hale gelmiş. almak isteyen varsa eğer kaçırmasın derim. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgilendirme için teşekkürler. ihtiyacı olanlar için bir güncelde bende olsun
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba
konumu yine bir hortlatıyım dedim. bu aparattan Türkiye içerisinde ikinci el buldum. satan arkadaş daha önce 2003 model roland garros modelinde kullanmış. biraz bakınca da roland Garros modelinin teypleri ile benim aracın teyplerinin PU serileri Tutmuyor. Bu aparat benim araçta çalışırmı acaba? bendeki Teyp PU-2859a
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |