![]() |
|
Peugeot 206 & 307 Saat LCD ekranın sökülmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
underrtakerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı underrtakerr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar tarif üzerine ampülleri değiştirdim fakat bi işe yaramadı. kışın gösteren ekranımın yazın silikleşme problemi vardı. bu arada saat ayarlamaya yarayan kauçuk parçada sökerken ekranı çıkardığım boşluğa düştü ve kayboldu. siz de sökerken dikkat edin. sorun ışıktan değil onu da yine belirteyim.
|
|
![]() |
|
ahmet_ankara29 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
aynı sorun benim arabamdada var gece ekran gayet iyi ama gündüz hiç birşey gözükmüyo.. eger ledle çzülüyosa o benim işim zaten cok kolay ama ekranı nasıl sökceğiz onu pek anlamadım??? |
|
307 307 307
|
|
![]() |
|
odem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: akarbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
s.aleyküm..
bende yeni 407 aldım ..aynı sorun bendede var ,ekran silik akşam görüntü var fakat ısınınca görüntü gidiyor diyebilirim..özellikle gündüz görüntü yok denecek kadar silik olduğundan ne klima ayarı nede radyo ve diğer lazım olan ayarları yapamıyorum..
rica etsem yardımcı olabilirmisiniz.. teşekkürler.. |
|
Sabretmek boyun eğmek demek değildir..
Sabretmek mücadele etmek demektir.. |
|
![]() |
|
myunuzz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
s.a arakdaşlar yeni bi 307 sahibiym ekran solması sorunu kronikmiş araştırmam sonucu malesf örendim. Benim ekranımın sıkıntısı ampullerindeydi arkasına ışık tuttuğumda görüntü vardı . bende bu uygulamayı yaptım. Bağlantıları doğru yaptığımı düşünüyorum. . Fakat şöyle bi sıkıntım var kontak kapalıyken (anahtarda takılı değil) ekranda ışık sürekli yanıyor. Kontağı çevirip aracı çalıstırıyorum ekrandaki ışık hafifçe yanıyor kapatıyorum tekrar sürekli yanıyor çok garip
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
bunu tekrar baglarken aracına, kontaga takıp aksesuar modunda takman gerekır ekranı
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
myunuzz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
bugün vatan peugeota ta periyodik bakımları yaptırırken sordum . inceledik lcd ekran arkasında ışık devresini anhatarlayan minik transistör statik deşarjdan yanmış sızıntı akımı yapıoyr sürekli yakıyor. normal işlevinide yerine getirmiyor kartın komple değişmesi gerek yada o kadar küçük transistörü değiştirebilecek hünerli eller ve alet edevat :(
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cep telefonu tamircilerinde degistirtebilirsin ancak o transistoru nasil bulursun onu bilemiyorum. |
|
![]() |
|
prens3574 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2018 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı prens3574
selam arkadaşlar benim 307 xt bilgi ekranı rahmetli oldu ,bu gün bir arakadaştan alacağım sıfır ürünmüş gümrükten ,yeni bir parça olduğu için tanıtma falan yapılıyormu yoksa tak kullan mı.
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
tak kullan.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |