![]() |
|
Nasıl yapılır İstekleri. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | ||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Oyle bir test PP2000'de var ![]() Soldaki buton gosterge isiklarinin siddetini azaltip yukseltmeye yarar. Bastikca duser ve bir noktada en siddetliye gecer. |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
hmm tskler dogru dedıgınız gıbı.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
![]() bana bu devreyi nasıl korumaya alabileceğim hakkında fikir verebilirmisiniz. üzerini kaplasam yada bir yöntemi varmıdır acaba
|
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
Boyacı için kağıt bantlar var üstüne yapıştır devrelere gelmeyecek şekilde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
polyester diye bir madde duymuştum
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Fikrim geldi
![]() Anlasildigi uzere burada sorun yaratan, isinan transistorler. Devre degil. O yuzden ayni kapagin transistorlerin uzerine gelen kismini keserek yeniden yerine koyabilirsin. Nasil? |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Elektronikçilere gidersen verirler.O devre koruyucu silikon araclarınızın beyinleride bu silikonla kaplıdır.İsterseniz normal beyaz silikonda kullanabilirsiniz.Ama silikonun yanında silikon tabancasıda almanız gerekir.Bu arada silikon derken sıcak silikon olmalıdır.
|
||
![]() |
||
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
|
Bu arada bu silikonun 2. bir görevide devrede oluşan ısıyı soğutucu metallerin üzerine aktarır ve dışardan kaynaklı ısıyıda devre üzerinde hiçbir şekilde iletmez. Kısacası o devre daha uzun ömürlü olur.
|
||
![]() |
||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
|
arkadaşlar benim 2002 colorline nım var bu yolbilgisayarı muhabbeti direksiyonun altında kalan parçaylamı alakalı com 2000 kolunun takılan yerlemi benide o kol çubuk şeklinde şimdi direksiyonun altındaki parçayı değiştirsem kollarla beraber ekran da sadece dijital saat var onuda 3 satır yapsam bu sistem çalışırmı daha önce deneyen varmı bana bi akıl lazım körü körüne kalkışmayım
|
||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
2002 araçların beyinleri yol bilgisayarına müsait değil com2000 yapsanız ekran taksanız dahi çalışmaz diye biliyorum.yanlışım varsa affola
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
|
ben ekrandan geçtim kolu değiştirmek istiyorum cubuk kol yerine yenilerden takıp kullanmak pioner teyiplerle adapte oluyomuş onlar
|
||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
||
![]() |
||
volkan206+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan206+
|
Merhaba ;
Konu açmak istedim ama nasıl yapıldıgını bulamadım benim merak ettigim bir konu var. 206+ 2012 model bir araç aldım urban move bildiginiz gibi direksiyonlar son derece boş bu araca 208 direksiyonu takabilirmiyiz 208 şart degil tabikide çok şık duruyor o sebeple merak ettim. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. |
||
206+ hdi
|
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
106 quicksilver aracım var 2000 model klimalı bu kalorifer devir dugmesi 0 da oldugu halde sanki 1 de gibi dönüyor ve hafif sola cevirince duruyor bunun için ne yapmam gerek o paneli nasıl sökebilirim acaba oksitlenme filanmı yaptı yardımcı olurmusunuz
|
||
i
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |