![]() |
|
206 klima kontrol hk. Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2016 Saat 05:15 |
Merhabalar, klima düğmelerini değişince kademe tık tık ayarını kaybettiğim için bir ustaya götürdüm düzeltme maksadıyla. Düzeltemedik orası başka bir mevzu. Fakat bu başka bir şeye vesile oldu. Usta klimayı kontrol ederken, anahtarı marştan bir tık öncesine getirdi ve klimayı açmaya çalıştı. Açılmayınca bozuk bu devreye girmiyor dedi. Bende, aracı çalıştırmadan çalışmayacağını normalinin bu olduğunu söyledim. O da aksini iddia etti. Ustayla bir süre ufak bir (ç)atışmadan sonra vurdum yola geldim eve. Velhasıl kelam içime dert oldu Bu olay. Doğrusu nedir? Peugeot larda mı böyledir ? Yoksa Benim aracın bir sıkıntısı mı var ? Anlayamadım. Bilgilerinizi esirgemeyiniz Efendim.
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun arabanda değil ustanda. Kontağı tam açsan da çalışmaz motorun çalışması gerek. Belirli bir süre sonra teyp de çalışmaz kontağı açsan bile.
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Teyp olayını biliyorum. Kendi kendine Eco moda geçiyor aküyü koruma maksadıyla. Bana kalırsa da mantıklı olan araç çalışır vaziyetteyken aktif olması ama içime kurt düşürdü usta. Bu her araçta dediğin gibi midir ?
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Tofas hariç genellikle böyle :)
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Usta dediğiniz o kişiye bence bir daha gitmeyin.klima motoru gücünü bildiğim kadarıyla motordan alıyor e çalışmayan motor nasıl klimayı açsın. Anca boş üfleyen fan açılır kontak o konumdayken
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
motor çalışmayınca klima motoru nasıl dönecek ve çalışacak :D
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaş kalorifer düğmeleri demek istedi anladıgım kadarıyla
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Üflemeden söz ediyorum. Kalorifer klima fark etmez. Yani ac ye basmış basmamış farketmez. Kontak marş öncesi konumdayken klima yahut kalorifer üfler mi ? Sorum, sorunum budur.
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Akşam sıcacık iniyorum arabadan.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
oğuzhan hiç bir sıkıntı yok kardeşim benim araçta öyle ve bir çok araçta öyle emin olabilirsin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Eyvallah abim çok teşekkür ederim. Usta o kadar emin ki kendinden, kendi aracımdan şüphe ettirdi :) sıkıntı olmamasına sevindim. Herkese çok teşekkürler. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
rica ederim oğuzhan ne demek. valla işte usta var usta var derler ya
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Arkadaşların dediği gibi araç çalıştırmadan kalorifer çalışmaz.Kontagı açsanda çalışmaz.Usta konusunda terminalin orda custom garage var şükrü usta terminalden az yukarda otelin arada her konuda yardımcı olur iyi bir ustadır benden sana tavsiye ben işlerimi hep ona yaptırırım ve bir çok kişiyi tanıdıklarımı ona yönlendiririm..
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |