![]() |
|
2005 sonrasi teyp iptalinde Ekran Ayarinin Yapilm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2015 Saat 23:36 |
Merhaba arkadaslar,
Bir cok kisinin sikintisi olan teyp degisimi sonrasi ekran dokunulmazligini yuksek ucret vererek aldiginiz kutulardan bagimsiz siz de yapabilirsiniz. Imkansiz degil. 2005 sonrasi araclarda can sebekesine gecilmesi ile ekran ve teyp arasindaki iletisim artti. Soyleki arac ve ekranla ilgili ayarlari teyp uzerinden yapmaniz gerekiyordu. Teybi degistirmek istediginizde ise eger teyp araca uyumlu oem bir teyp degilse ekrana ulasmak imkansizdi. Bunun icin 200-300tl aparat alabilir veya eski teybi bir yerlerde arabaya bagli saklayabilirsiniz. Sistem su sekilde, araca lexia-pp2000 yazilimi ile baglanip ekrani can hattindan cikariyoruz. Bu sayede ekran kendi ozerkligini kuruyor. Sonra ekrani panelden alip baglantisini kesmeden sol kismindaki tuslarla teypteki gibi yonetebiliyorsunuz. Bunlar icin sonrasinda tus gelistirebilirsiniz. Yalniz orjinal teybe geri dondugunuzde bu islemi geri almaniz sart. Islem icin her zamanki gibi Ankara da ben destek verebilirim. Sehir disi icin hic bir fikrim yok. Ankara disi icin elimden birsey gelmiyor. Simdilik 307de denedım ama dıger araclarda da olacagına ınanıyorum. ![]() |
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu nerde nasıl yaptırdın istanbuldayım ben 2007 307 var yani servismi yapıyor bu olayı
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel bilgi eline sağlık
![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sol kısmındaki tuşlar ne ali bende yok veya içeride falan kalıyor sanırım. Benim ekran bundan değil. Benim arabaya da yapman lazım bunu kaçışın yok:))
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |