![]() |
|
206 arabamdaki sticer nasıl söksem mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2012 Saat 19:10 |
Arkadaşlar arabama tabelacıda yaptırıp sticer yapıştırdım. 5 6 ay oldu sıktı biraz sizce nasıl duruyor? sökmelimiyim.
![]() |
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Süper görünüyor niye söküyorsunuz ki bence sökmeyin
![]() |
|
![]() |
|
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
şu an üstünde çelik jant yok o yüzden biraz kıro işi gibi duruyor. çelik jantlıyken daha iyiydi. bu arada bunlar ve cam filmi varken muayeneden geçer mi?
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz abartmışsınız.
![]() |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bence çok şık olmuş film'de bildiğim kadarıyla hafif kusur olarak geçiyor.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Şefim beylikdüzündemi oturuyorsunuz ? ben gördüm bu aracı sanki ya.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
206 yazılarını sök bence sadece lemans aslanı kalsın
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
yok ben sivastayım. araba 8 aydır bende önceden istanbulda da değildi. kapılardakileri söküp muayeneden sonra kaput üstüne sol farla aynı hızada çapraz yapmayı düşünüyorum tabi tavan folyosu ve çelik jantla beraber.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
tavana cam folyo çelik jant yoksa 4 çelik jant aslan logosu kalsın sadece 206 yazılarını sök arkada kampana var sanırım kampana ise kırmızıya boya önlerede kırmızı ön fren kaliperi yap derim o zaman yazı sırıtmaz öndeki aslan logosunada kırmızı folyo çekebilirsin camların filmi muayenede sıkıntı yaratmaz hafif kusur diye geçiyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |