![]() |
|
Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serdarcan34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: İstanbul-Ataşeh Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdarcan34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 01:29 |
Peugeot 1.6 Bluehdi N75 Sorunu ve Çözümü
Başımdan geçen N75 valfi sorunu genelde bu valf hata kodu verir veya hortumları delinir Ama benim 2016-1.6 Bluehdi araçimda hata vermedi hortum delinmedi
performans düşüklüğü çok yakıt yakma sarsıntılı marş hava barını atmosferi yanlış okuma yaptı işi bilmeyen ustalar yüzünden Turbo wesgate söktüler ayarını bozdular Aracımı tamamen bozdular koruma moduna girmeye başladı sonuç yeni sıfır Turbo aldım tekrar turbo bozulmadan öncesine geri döndük Neden çok yakar Neden sarsıntılı Marş yapar Neden performans kaybı yapar Çözüm kendime n75 test için vakum pensesi aldım videolarda izlediğim gibi test ettim sıfır aldığım 2 adet servisten aldığım orijinal n75 bozuk çıktı ve tanıdığım yedek parçacıdan test ederek alayım dedim 1 deneme bozuk birtane daha deneyelim diye parçacıya rica ettim ve sonuç sağlam çıktı parçacı bile şaşırdı ama test edenler %50 si bozuk çıkıyor diye yazmış ve gerçekten bozuk çıkıyor benim başıma geldi başkasına faydası olsun diye baylaştım |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |