![]() |
|
Şanzıman yağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakangnr16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2021 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakangnr16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2021 Saat 00:12 |
Arkadaşlar merhaba 99 model 106 1.4 xr otomatik aracimin şanzıman yağını değiştirmek istiyorum hangi marka ve kaç lt yağ almam gerekiyor.Yağı kendim değiştiricem tahliye tapasını buldum ama yağdolum yeri nerede bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendinizin yapmasını tavsiye etmem fazla yada eksik koyulması sıkıntı olabilir. yağ dolum aynı yerden yapılıyordur.
bu siteye girip detaylı bilgiler bulabilirsiniz aracınızı şasesine göre
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
hakangnr16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2021 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakangnr16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |