![]() |
|
Ön susturucu ? iptali |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2012 Saat 21:06 |
merhaba bir sorum olacak 1.4 99 model 106 XR' im var gecenelerde ön
susturucuyu söktürdüm. Fakat bu parca katalitik konvektörü diye
geçiyormuş adı Sonradan öğrendim. Usta da söktükten sonra herhangi bir
parça vermedi bana tekrar gittiğimde ise her arabadan çıkmaz o dedi
senin aracında da yoktu çıkan parçayı attım gibi bir yanıt verdi.
Araştırmama göre bu parca 300 lira felan peki araçtan bu model bir
araçtan konvektör çıkmama gibi bir durum var mı ? yardımlarınızı
bekliyorum.
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sasi numasindan bakin isterseniz ya da yazin buraya bizlerden birisi baksin.
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şasi numarasından nasıl bakacagım yada hangi siteden hangi firmadan sorgulatacagım bilgi verebilirsiniz lütfen.. Göz göre göre dolandırılmak istemiyorum. bide üstüne sökmeye 20 tl verdim ya şaka gibi.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Ruhsatım arabada o yüzden yazamıyorum sasi numarasını.
|
|
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
zaten taş parçası gibi oluyor duyduğum kadarıyla o parçaları satıyorlarmış madem söküldü ya aracın çevreye duyarsız sesi ve yakıtı çok olacak yada yenisini alcan
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Hocam sökülmesi önemli değil bu işlerden anlamam dürüst esnaf yokmu piyasa da sordum parça vercen mi diye yok gereksiz bişey dedi bugun de arkadaşım söyledi ne oldugunu var mı böyle bir olay. . Herkesi kendimiz gibi görmüyecekmişiz demek ki
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
50 100 lira olsa neyse diyecem 350 400 lira fiyat veriyorlar sıfırına..
|
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
katalitik konvertörün söktü aldı sana attım dedi çıkma parça olarak yarın bozulan bir arabanınkine girecek o çıkma fiyatı olarakda yne bi 200 tl falan hakkı var kardşim eğer varda söktü aldıysa senin zararına aracın yakıt sarfiyatı artar sesi biraz değişir onu kesin öğren hakkını ara
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Cogu bunların cakal oldugu ıcın hemen alıp kenara koyanlar cok ıstemezsen sokuldugu anda hemen sonra ustune yatıyorlar.Kat evet modelden modele fıyat degısıyor.Sokturursun gercek ıyı bır ustaya dagıtmadan ıcını soktugunde problem olmazda sonra takarsın tekrar ıkıncı elde temız zor bulursun hatta ıhtımal bıle az :( orjınal bulmanı tavsıye ederım.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
P.tesi yine gidecem zaten bugun gittim de dedi istediğin zaman gel düzeltiyim dedi. Gidip sesden rahatsız olduğumu eski parcasını takmasını soylucem.. İşi yokuşa sürerse kapısına hergün bi maliyeci göndettirir 10 katını çıkarttırırım ondan.
|
|
|
|
![]() |
|
xxxxxxxxxo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xxxxxxxxxo
Aracının şase numarasının son sekız hanesını bır yetkılı bayıyı tel arayıp soyle aracımda katalıtık konvektor varmı dıye sor soylerler
sana zararı yok parca sokulduğunde arac en az 7 beygır kazanır daha serı olur yanı Katalizörün görevi yanmamış gazları cok yuksek ısıda yakıp cevreye verılen zararın az olması |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Peki muayene de ne olcak onu dusunuyorum ben muayeneden gecersin diyen de var gecmezsin diyen de var gerci abarthla yine gecemiyecektik te :D
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |