![]() |
|
Kater delindi Airbag açıldı. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 13:06 |
Arkadaşlar dün belediyemizin açık bıraktığı logar'da arabanın altını bıraktım.
Karter delindi + airbag açıldı böyle bir olay başına gelen var mı? veya masrafının ne kadar olacağını tahmin edebilen+ aracın altına saç koruma? araç 106 quık.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karter tamır oluyor sorun dııl aırbag 400 500 ytl arası cıkması kardesım gecmıs olsun...
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Eywallah sağolasın serhat abi.
|
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Airbag tamiri de yapılıyor, içine sinerse yaptır ;)
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Haydii.Tam talihsizlik desene..Araç çalışır durumdamıydı..Nasıl patladı airbag hayret..Geçmiş olsun..Çıkma airbag araştırırız..Hatta nette vardı bitane..
|
|
![]() |
|
Bende anlamadım nasıl patladı altı çarpınca herhalde onun etkisiyle açıldı diye tahmin ediyorum duman oldu arabanın içi. Eywallah sinan sağolasın.
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
http://www.sahibinden.com/tatlioglu_airbagWQQaXQQ10482554WQQpXQQdisplayitem
Kardeşim bu linke tıkla.Burda her markaya göre airbag mevcut..
|
|
![]() |
|
Allah razı olsun kardeşim ilgine teşekkürler. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sac korumada 130 ytl felan .
gecmıs olsun emın |
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun..
Airbag'in ateşlemesi bunun gibi darbeler sonucu olur ve açar airbag'i..
Karteri heryerde yaptırabilirsin ama airbag için kartal sanayi de airbagci yusuf ustaydı sanırım o tamirde yapıo bi kez gidip görmüştüm çok ta sağlam oluo orjinal gibi istersen bi fiyat alabilirsin..
|
|
![]() |
|
Sağolun arkadaşlar karteri bir halledelimde hemen arkasından airbagin çözümüne bakcaz sac'da mutlaka lazımmış önemsememiştim ama anlamaış oldum buda iyi bir ders oldu bana:(
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
kardeşim geçmiş olsun bence aracındaki tüm masrafı faturalandırıp belediyeyi mahkemeye ver çok büyük bi ihmal bence..
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
Eyw. Sağol. Bu ülkede insanlar ölürken ihmalsizlikten bişey olmuyorda bizim karter gitmiş airbag gitmiş kimin umrunda olurki?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |