![]() |
|
106 Quiksilver Egzoz sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2008 Saat 13:16 |
Araçta en iyi performansı verecek şekil hangisidir ?
51'lik düz borumu yoksa 38'lik düz borumu ?
araya susturucu koyulması gerekirmi son susturucu spor olması faydası varmıdır orjinali yeterlimidir ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sımdı sevgılı admınım senın aracdan ne bekledıgıne baglı bu ıs alt devırler canlansın dıyorsan 38 lık boru ıdealdır yok ben alt devır ıstemıyorum son hızım artsın dıyorsan 51 lık ıyıdır ıkısıde performansa yonelık hareketler tabıı son susturucununda payı cok buyuk bu ıste ara kat ıcın 106 larda cok fark edıyor ben ıptalınden yanayım orta ssusturucu ıcınde fıkrım aynıdır ses cok cıkar ama bunuda goz onune almak lazım...
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
serhat abi herşeyi sölemiş..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
spırenter usta benım adım...
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sağolun serhat bey cevabınız için.
|
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Kişisel kaanatim..106 Quiksilver için 51mm ağır gelir....
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
38 mm ideal bence
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |