![]() |
|
206+ Silecek Su Motoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burakbaykal2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakbaykal2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2015 Saat 11:05 |
Herkese hayırlı haftalar olsun.2010 206+ 1.4 HDI bir aracımız var her anlamda çok memnun olduğumuz ama anlamadığım şekilde son 4 gündür silecek suyu ne öne ne de arkaya gitmemekte.Uzun yoldan geldim geçtiğimiz salı,yolda son olarak arka tarafa bir miktar suyu attıktan sonra motorundan da ses gelmemeye başladı.Dondumu acaba diye bakındım ama soğuklar gelmeden silecek suyu haznesindeki suyu tamamen boşaltıp antifirizli suyla da değişimini yapmıştım.Dönüş yolunda bir ara -14 lere kadar düştü derece acaba dedim motora mı bi zarar verdim su gelsin diye ama öyle çok asılmadım da.Araştırdım biraz,sigortası atmış olabilir gibi yorumlar geldi ama onun da şemasını bulamadım.Yaşayan var mı aynı durumu ? Herkese tekrar iyi haftalar olsun.
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben yaşadım benim çalışmıyordu motoru söküp baktılar sağlam sonradan başka tamirci buldu sigorta eksikmiş yerine taktı çalıştı :)
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam hala açılmadıysa sigortasını sök tak çalışıyor.
|
|
![]() |
|
sporcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de benzer bir durum oluştu. Kaputu açıp baktığımda kaputun içinde olan borunun ek yerinden çıktığını, cam suyunun motorun üzerine aktığını farkettim. Boruyu yerine taktım. Sorun düzeldi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |