![]() |
|
10 Puan lık Uzman sorusu Silencer Egzos |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2009 Saat 13:13 |
Evet arkadaslar silencer egzos ile uzun yola çıkılması iyi olmaz deniliyor.Çümkü motosu sıkıştırıyormuş hava çıkamayınca.Fakat mantıken şöyle bir durum var zaten bu araçların egzosları dar değilmi?.Bu konuda görüş ve önerileriz benim için önemli.Keza 1000 km lik bir yol gitmeyi düşünüyorum aracımla. egzos sesi kafamı şişirmesin aslında benim değil arabadaki diğer kişilerin :D silencer takmayı düşünüyorum
106 Quicksilver
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç bir sorun çıkarmaz
|
|
|
|
![]() |
|
gökan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun olmaz
|
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
bir problem olacağını sanmıyorum bendee..
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Valla ne bileyim bana da problem çıkmaz gibi geliyor ama 2-3 kişi motor u kasarsın filan deyince korktum açıkcası.Haşim bey siz nerelerdesiniz
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bencede sorun olmaz bende kullanmıstım silencerlı arabayı fazla kastırma yeter. Ama şahsen ben bir daha silencerlı egzoz kullanmam cokta iyi birsey degil bence.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Atmosferik araçlarda bir zararı olmaz. Sadece katalizörün ömrünü kısaltabilir. Oda kıymetsiz boyutlarda..
|
|
![]() |
|
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
yolda sorun çıkarcagını sanmıyorum.
|
|
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
90 ila 100 km hızla gitmeyi düşünüyorum arabada çocuk olucak.Ve benim aracımda katalizör iptal.Gökhan Usta silenceri neden tavsiye etmiyorsun sen problem yaşadınmı
Açıkcası aklımdan geçen şu
Komple egzos borusunu değiştirecegim.Su an 2 susturucu var aracın altında 1 e indireceğim ve silencer takmayı düşünüyorum
Özetle Kat iptal kompke 51 lik boru orta susturucu ve silencer li spor egzos
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sanayi tip egzoz, silencerli egzoz, kaliteli egzoz hepsini kullandım. 51 lik düz boru 42 lik düz boru ara susturucu koydurdum her türlüsünü kullandım. Silencerlı egzozun içi pislik doluyor bi süre sonra zaten kum toz toprak vs. Mantıgımada aykırı geliyor bir daha kullanmam. Uzun yoldada orjinal egzoz harici hicbirini tavsiye etmiyorum. Kafa şişiyor. |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
bencede sorun çıkmaz 2 senedir ben kullanıyorum çoğu zaman kapalı yada açık uzun yol yaptığım oluyor.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Düzenleyen CIHANGIR_DONMEZ - 03 Haziran 2009 Saat 18:09 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Ben silencer takınca bir nevi orjinal egzos a yakın ses ve performan alırım diye düşünüyordum mantıken.Açıkcası ben aracımın ne yapabilecegini az çok bilip ona göre kullanıyorum.Yani Quicksilver den performan beklemiyorum ve performans lı da kullanmıyorum.1,4 motor nasıl kullanılırsa öyle yani.GTI gibi kullancak olsaydım yada performans isteseydim gti alırdım.Kısacası performans değil de motoru yormak istemiyorum uzun yolda.Orjinal taktırmak ta istemiyorum çünkü egsoz sesini çok seviyorum :D
Çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınzın devamını takip ediyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |