![]() |
|
106 ACİL YARDIMMM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
raptazy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2015 Konum: Afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2015 Saat 15:51 |
S.a Arkadaşlar Aracım 106 Xs Olup 98 Model'dir üzerinde 4 lü manifolt var Aracı 1 hafta once aldım aracı aldıgımda bi sıkıntı yok gıbı gozukuyordu sonrada araç teklemeye gaz yememeye başladı üzerinde atıker sıralı sistem var atıkerın servisine götürdüm gaz muşuru değişecek gaz pompası değişecek regülatör değişecek dedi gaz pompası ve legülatöre 280 lira fiyat cıkartıyor ama GAZ MUŞÜRÜ bir türlü bulamıyorum ve adam 2.elde bulamazsın 0'da bulamazsın dedi bunlardan mı kaynaklı gaz yemıyo olabılır veyatta başka bir nedenden dolayımı gaz yemiyor olabılır acil yardımcı olursanız sevınırım ..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzinde kullanırken sorun var mı?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |